2.4.06

olishan se pitänyt arvata...

että mun luonteellani ei raitasukkia tehdä niin että raidat ei täsmää! Siis vaikka tuon Regia 6 fädig Crazy Colorin raidat ei täsmänneet saman sukan sisällä, niin seuraavassa kerässä ne taas täsmäsi edelliseen verrattuna. Paitsi että kerän alku lähti eri paikasta kuin ensimmäinen. Lopputulos oli sitten se, että purin toisen sukan kun olin ehtinyt kantapään yli. Otin alkuun ensimmäisen kerän loppua ja aloitin sitten vasta toista kerää kun raita jatkui samasta kohdasta. Ja aika hyvin ne sitten sukissa täsmääkin, vai mitä?


Äiti on tilannut multa kahvipussikassin jo vaikka miten kauan sitten. Unohdin koko asian välillä, mutta nyt piti sitten väkisin vääntää se valmiiksi.


Lankaakin värjäilin taas vaihteeksi Kool-Aidilla.

Tässä vyyhdit kuivumassa. Ylempi on keltaista Nallea, alempi valkoista 7 veljestä. Ylempää on noin 90 grammaa ja alempaa n. 50 grammaa, molempiin laitoin 3 pussillista väriä roiskeina sinne tänne. Tästä erityisesti huomaa miten nuo toiset värit on "värjäävämpiä" kuin toiset. Vaaleanpunainen ja keltainen joita valkoisessa langassa on, eivät paljoakaan värjänneet vaikka lankaa oli noinkin vähän. Kun taas keltaiseen laittamani oranssi ja punaiset värjäsi vähän liikaakin vaikka lankaa oli lähes kaksinkertainen määrä valkoiseen verrattuna.

Tässä langat kerittynä. Oikeanpuolimmaisesta aloitin taas jo sukkia. Näyttää kivalta, mutta esittelen sitten myöhemmin.

Ompelin tänään elämäni ensimmäisen t-paidan. Täytyy olla hullu tai tyhmä kun aloittaa vaateompelua lycrasta! Kappaleet luisuivat koko ajan pois paikoiltaan ja saumat ei meinanneet onnistua. No sain paidan kuitenkin valmiiksi, mutta ei siitä sellaista tullut että sitä kehtaisi tässä kuvan kanssa esitellä. Mutta voi sitä vatsatanssissa treenipaitana pitää, joten tuli ihan tarkoituksen mukainen. Tarkoitus oli siis tehdä hiukan pidempi paita, mutta kuitenkin napakka. Vastoin yleisiä olettamuksia napatanssitreeneissä ei näytä oikein hyvältä jos napa vilahtelee kun nostelee käsiä... ;D

Nyt mua jänskättää jo kovasti huominen. Aloitan ihan uuden harrastuksen! Mutta enpäs vielä kerro mikä se on. Jos joku haluaa arvata niin kommettiosio on sitä varten. (paitsi te tutut jotka jo oikeasti tiedätte mistä on kyse) Ja jos joku osuu oikeaan niin voinpa luvata jonkin palkinnonkin!

6 kommenttia:

tohveli kirjoitti...

Nythän uteliaisuus heräsi!
Jotenkin sen täytyy liityä kesäkauteen kun työväenopistotkin lopettelee jo lukukausiaan.

Koiran kanssa jotain?

vanilla85 kirjoitti...

Jatkuuko harrastus jatkossakin maanantaisin? Pitäiskö vaihtaa tapaamispäivää?

uhoava gnu kirjoitti...

Harrastusta en osaa veikata, mutta Kool Aidien kanssa huomasin saman kuin sinäkin. Lemonade ja se joku vaaleanpunainen olivat melkein kuin vettä olisi ruikkinut. Tropical Punch ja Black Cherry vaikuttivat tosi hyviltä.

kuttu kirjoitti...

Vanilla, tällä tietoa harrastus jatkuu maanantaisin. Joten neuletapaamispäivän vaihto olis ihan kiva.

vanilla85 kirjoitti...

Hmm, mikähän päivä olisi sitten uusi tapaamispäivä? Ehdotuksia? Itse vähän ajattelin tiistaita, mutta kolmivuorotyössä ei ikinä etukäteen tiedä, koska olis vapaata. Ollaan Jaanan kans tänää menos sinne, katotaa tuleeko muita. Voidaan keskustella myös uudesta päivästä..

vanilla85 kirjoitti...

Kiitos ideasta! Täytyy ensi kerralla tehdäkkin niin. :)