16.4.06

pääsiäistä

Pääsiäistä on vietetty hiljakseen kotona ollen. Kivaa kun on ollut aikaa tehdä taas käsitöitä kunnolla ja ihan vaan olla ilman että on minnekään menossa tai tulossa. Valmistakin on taas tullut.
Tässä ensiksi nämä raidalliset sukat jotka oli edellisessä bloggauksessa vasta ihan alussa.

Lankana on siis 7 veljestä, valkoinen on Kool-Aid -värjättyä jonka esittelinkin jo aiemmin.

Ompelin tällaisen vuohikassinkin, se menee vuohifoorumin valokuvauskilpailun palkinnoksi.

Itse kassi on pellavaa (en ole varma onko täyspellavaa vaiko sekoitetta) ja applikaatiot ovat tilkkutyöpuuvillaa, liimaharson avulla kiinnitettyjä. Vuohi on itse piirtämäni, olen samanlaisen vuohen applikoinut aiemmin toiseen kassiin ja reppuun.


Eilen ruokaostosten lomassa tein myös pari löytöä:

Farkkuhame oli tarjouksessa, 15 euroa. Kengät olivat normaalihintaiset, mutta ah niin ihanat. Olen etsinyt tuollaisia jo varmaan pari vuotta. Viime kesänä ostin lähes tuollaiset, mutta niissä on nuo päällä menevät kuminauhat ruskeat ja se on ärsyttänyt koko ajan. Kun nyt sitten löysin tuollaiset ihan kokonaan punaiset, en malttanut jättää ostamatta. Hame tuntuu aika kivalta, mulla ei ole noin lyhyttä hametta tainnut olla koskaan. Ihan tässä jo kesää odottaa!
Lankalauantain kunniaksi ostin myös pari kerää lankaa; 7 veikkaa punaisen ja keltaisen. Ehkä se keltainen menee värjättäväksi.

Nyt on työn alla pesukonehuovutettava kassi uusimmasta Modasta. Sellainen missä neulotaan nyppyjä. Ne nypyt on tosi inhottavia tehdä! Saa nähdä kestääkö mun hermot sitä loppuun saakka. Mietin jo että jos olkaimesta jättäisi nypyt pois.

1 kommentti:

askartajatar kirjoitti...

Tosi sympaattinen vuohi, aivan ihana! Ja nuo punaiset kengät on söpöt myös. Itse haaveilen nepparilla suljettavista nahkaisista punaisista remmikengistä (lapsuusnostalgiaa!), mutta tähän lättäjalkaan sopivia on mahdotonta löytää, varsinkin kun korkoa ei saisi olla yhtään.