23.5.06

pitkästä aikaa

Voi noloutta, tämä ehti olla yli viikon päivittämättä...
Onhan mulla toki hyviä selityksiä, oli kamalasti töitä ja kaikkea muutakin sattui kasaantumaan samalle viikolle. En ehtinyt käsitöitäkään tehdä, mitäpä tänne olisi ollut esiteltävääkään sitten.
Nyt on tilanne vähän rauhoittunut ja sain yhdet sukat valmiiksi leffan katsomisen lomassa.

Lankana on Coatsin Violetta. Tuli ihan kivat sukat, lanka on jämäkämpää kuin tuo Mandarin Petit. Silmukkamäärät ja puikot sai olla samat, eli 2,5 pyöröpuikolla tein ja yhteensä silmukoita oli 52.

Reilu viikko sitten lomani päätteeksi ehdin vähän ommella tilkkuja. Sain päällisen valmiiksi pieneen seinätekstiiliin. Mutta sitten jäin miettimään tikkauksia ja siihen se tyssäsi. Huomasin siinä reunakaitaleita suunnitellessa jo, että pitkä tauko tilkkutöissä tuntuu jossakin. Kaikkea piti suunnitella ja kokeilla ja miettiä kauemman kuin aikaisemmin. Olin epävarma värien sopivuudesta ja kaitaleiden leveyksistä ja vaikka mistä. Ja nyt se epävarmuus jatkuu siinä että en uskalla aloittaa tikkaamista ennen kuin olen varma että tikkaussuunnitelma on hyvä. Päälliseen olen oikein tyytyväinen, joten sitä ei saisi pilata tylsillä tikkauksilla.

Ehkäpä saan lisää inspistä tilkkutöihin ensi viikonlopun NQT-tapahtumasta. Menen lauantaina bussikuljetuksella joka tulee sitten samana iltana takaisin. Tulee pitkä päivä istuttavaksi bussissa, joten mietin jo mitä tekemistä otan matkalle. Alan kallistua taikatopin puoleen. Aloitin sen jokin aika sitten, mutta se ei vain ole edistynyt. Tylsää puurtamista. Jos ottaisi sen matkatyöksi, niin ehkä siihen saisi muutaman kerroksen tehtyä. Yritän olla antamatta periksi halulle aloittaa joku uusi matkatyö.

3 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Ihanat sukat, näyttää tosi kivoilta!!

uhoava gnu kirjoitti...

Kivat sukat taas!
Linkitin sinut blogiini - käykö?

kuttu kirjoitti...

Kiitos! Linkitys passaa hyvin!