3.5.06

tapaaminen

Kotiuduin jokin aika sitten neuletapaamisesta. Tällä kertaa olikin mukavasti väkeä, meitä oli peräti 10 henkeä paikalla. Ja kamerakin oli! Tässä me kaikki ahkerat naiset kutimiemme /virkkauksimme kanssa. En nimeä nyt ketään, voitte bongailla tuttujakin...(minen ymmärrä miksi kuvat on erikokoisia vaikka omalta koneeltani lähtiessään olivat kaikki samankokoisia...)

Viikonloppuna värjäsin taas vähän lankaa. Tällä kertaa saikin viedä ulos kuivumaan ja tuli valoisampi kuvakin kuin sisällä pimeässä otetut.

Oikeanpuolimmaisesta tein jo sukat mutta en viitsi nyt vaivautua kuvaamaan niitä kun tämän pitäisi olla vain pikainen päivitys...

Elukoista en ole kirjoittanutkaan mitään pitkään aikaan. Kevät merkitsee vuohienkin elämässä muutosta, meillä kun ei talvisin kovin usein ulkoilla. Nyt kun ei ole enää yöpakkasiakaan, saa navetan takaovi laitumelle olla auki koko ajan. Eihän siellä vielä paljon mitään vihreää ole, mutta saavatpahan jaloitella ja nyhtää vihreää sitä mukaa suuhunsa kun sitä ilmestyy. Tottuu pötsitkin pidemmän kaavan mukaan tuoreheinään.
Mutta kuva kertonee enemmän kuin sanat.

Eli kun muut kutut ovat nätisti laitumella, karkaa tuo teinityttömme Pinja jostain raosta omille teilleen. Mutta palaa se sitten samasta raosta takaisin aitaukseen kun käy elo tylsäksi yksikseen.

7 kommenttia:

vanilla85 kirjoitti...

Mä oon tän kuun kotisairaanhoidos, nii kyl yhen talon pihas vähä pelotti nousta autosta, ku tommonen sarvipää pihalla kulki. Mietti, että uskaltaakos tässä kumartua ottamaan laukkua takapenkiltä...

JaanaM kirjoitti...

Kyllä oli mukava taas tavata!
Ja tosi mukavaa, kun meitä oli noin paljon!
Mitä sä Vanilla noin ihania elikoita pelkäät ;D

JaanamM kirjoitti...

Hei, ei näy ketsuppipulloa????

kuttu kirjoitti...

Näkyyhän sitä ketsuppia vähän tuossa keskimmäisen kuvan oikeassa reunassa. ;D

Siniset Silmukat kirjoitti...

Ihania nämä vuohet!

RockingPsycho kirjoitti...

Oih! Kaipailen jo omalle pihallekkin Päkää ja Viiviä! Pitää antaa niityn vähän enemmän vihertää... Kivannäköisiä! Onko teillä pukkia?? ps. Sun vuohikassis oli aivan HUIPPU!!

kuttu kirjoitti...

Ei meillä pukkia ole, treffeilä on vaan käytetty tarpeen vaatiessa. Nyt on navetta niin täysi noista neljästä että enää ei voi määrää lisätä.