10.5.06

tuunausta

Heitetääs nyt toinenkin bloggaus samalle päivälle kun tuli taas jotain esiteltävääkin.
Tuunasin vähäsen farkkuja. Tässä ennen-kuva. Tämän kuvan otin siksi, että siitä näkee mitä minulle on tapahtunut. Alla ovat lempparifarkkuni viime syksyltä ja päällä viimeksi ostamani farkut.

Nämä uusimmat farkut olivat jo kolmannet saman malliset, koko vain on pienentynyt joka kerta. Joulukuussa ostamani olivat menossa kirpparille, kun koira kävi tekemässä niille hieman ilkivaltaa. Eihän niitä sitten enää voinut kirpparille laittaa. Kun ostin nämä uudet, missä on samanlaiset takataskut, päätin siirtää vanhoista farkuista taskut näihin uusiin. Ja niin tuli reisitaskufarkut. ;)


Kun nyt Tiina on varmaankin jo saanut tämän kissakassin perille, niin laitan kuvan näytille. Eli laukkuvaihtoon tein tällaisen kassin, päättelin että Tiina pitäisi kissoista.

Itse kassi on paksua viininpunaista puuvillaa. Sisäpuolella on tasku johon tulostin tekstit tietokoneelta. Kassin saa suljettua nepparilla. Molemmin puolin kassia ompelin erilaiset kissankuvat, ne ovat tilkkutyökankaasta leikattuja. Olin nähnyt tuota ihanaa kangasta kaupassa jo aiemmin, mutta menin ostamaan sitä vasta sitten kun keksin että voisin käyttää sitä tässä kassissa. Onneksi sitä oli vielä jäljellä.

Sain ommeltua myös työkaverin tilaamat verhot. Niistä nyt en kuvaa saa, kun en voi edes kokeilla ripustamista syystä ettei itselläni ole samanlaisia verhotankoja. Nyt onkin sitten loppuloman ihan vapaata ohjelmaa. Yhtä sukkaa jo taas aloitin, lankana Mandarin Petit. Ei oikein tunnu hyvältä, mutta ehkä teen kuitenkin valmiiksi ja kerron sitten lisää.

10 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Kyllä on nätti kassi, tämä kissaihminen ainakin tykkää.

Villasukka kirjoitti...

Tosi ihana kassi!

Tiina kirjoitti...

Joo, arvatkaapas tykkääkö tämä kissaihminen. :-) :-)
Tänään tuli ja mieskin ihasteli että onpa hieno.

KIITOS KASSISTA!

KristiinaS kirjoitti...

Kyllä tuollainen kissakassi kelpais mullekin, oiken nätti.
Onnittelut pienemmän kokoisista farkuista ;)

Sia kirjoitti...

Kassi on tosi ihana!! Onnea uudesta farkkukoosta!

Maria kirjoitti...

I-H-A-N-A tuo laukku!!!!!!

möhönasu kirjoitti...

Aivan ihana tuo kassi :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusille farkuille!
Kivoja kasseja sulta vaan pukkaa!!!!

KIP Seinäjoella. Tarvitsen muitakin ideoimaan päivää. l Anneli-lankakauppias on innolla mukana. Mietimme, mitä muuta. Voitko laittaa mulle postia ja muutkin "paikalliset"
Terv Marja-Leena mallivaan@luukku.com

kuttu kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Styrokspäitä - tai lasisia - saa lohikarilta Helsingistä noin 9-14 euroa