23.6.06

juhannusta

Arvatkaas vaan missä kävin alkuviikosta?

Joo-o, Jari Mäellä Koskenkorvalla tietysti! Ei mulla vielä entisetkään Kool Aidit loppu olleet, mutta kun isännällä oli sinne asiaa niin päätinpä lähteä mukaan ja ostaa lisää. Noita sinisävyisiä mulla ei ennestään yhtään ollutkaan. Ostin jo kerän valkoista lankaakin mutta en vielä ole ehtinyt värjäilemään.

Eilen valmistui mustat sukat Nallesta. Nämä menevät lahjaksi.


Kerroinkin jo aiemmin, että en ole puutarhaihmisiä ollenkaan. Mutta löytyy sitä meiltäkin sentään juhannusruusu joka aloittelee kukkimistaan.

Tämä puska on siis ollut täällä jo kun muutettiin. Siitä tulee aina mieleen kun ensimmäinen koiramme juuttui siihen kiinni kun oli ihan pentu. Shelttihän oli pentuna kissaa pienempi ja kun pörröturkki takertui ruusunpiikkeihin niin apuunhan siinä piti mennä.

Mun juhannus kuluu ihan kotosalla. Eikä edes ole tarkoitus grillata mitään. Sensijaan olen tänään opetellut salomonin solmuja ja hyvinhän se alkaa luonnistua. Aloitin kolmiohuivia purkamastani Kitten Mohairista. Sanoivat että se olisi hankalaa purkaa, mutta kun ikuisuusprojektiksi jäänyt huivintekele oli neulottu 12 millin halkopuikoilla, niin eipä se purkaminen tuottanut ongelmia eikä lankakaan jäänyt kiharaksi.
Ostin salomonin solmuja silmällä pitäen jo toistakin lankaa. Ihan ensimmäistä kertaa alpakkalankaa; 2 kerää sinistä Drops Alpacaa. Tuntuu ihanan pehmeältä käteen. On sitä aikaisemminkin jo mieli tehnyt, mutta en vaan ole keksinyt mitä siitä tekisi.

1 kommentti:

mhk kirjoitti...

Hyvää juhannusta! Kotosalla täälläkin ollaan. Jään innolla odottelemaan mitä lankaihanuuuksia noista koolaideista syntyykään... :-)