8.6.06

KIP:ä odotellessa

Että tänne sitten lauantaina!

Säätiedotus lupaa aurinkoista lauantaille. Ei siis tarvitse etsiä pilkkihanskoja käsiin että tarkenee neuloa ulkona ;)
Aloitin jo sukkaa minkä aion ottaa mukaan KIP:iin. Keräsin myös ympäri taloa lojuvia puolipitoisia sukkia pyykkikoneeseen, jos niitä vaikka ottaisi mukaan näytille. Kuivumaan nostellessa laskin että niitä oli 12 paria. Lisäksi vielä muutama pari joita en ole vielä edes pitänyt. Yksi pari niistä on nämä Regia Cottonista tekemäni sukat jotka aloitin viikko sitten.

Lanka oli ihan passelia, tosi riittoisaa kun näihin meni vain 55 grammaa. Kerästä saisi siis vielä toiset lyhyemmällä varrella. Raidat sain täsmäämään kun tein toisen sukan varresta yhden kerroksen matalamman kuin ensimmäisestä.

Tuli ommeltua ne loputkin tekstiilikorttivaihtoon menevät kissakortit. Kuvasin ulkona ja auringonpaiste vähän vääristi värejä. Edelleen siis yksivärinen pohjakangas liimaharsolla tukihuopaan, kiemuratikkauksia koneella, kissatilkku liimaharsolla ja reunaompeleella kiinni. Sitten sydän-haaraniitit, taustakangas ja reunaan tiheä siksak.


Kerroin edellisessä bloggauksessa siitä valokuvakisan voitosta ja nyt sain siitä palkinnon.

Tuo on siis n. 30 senttiä halkaisijaltaan oleva peili jossa on vuohia reunassa. Aivan upea! Ripustin sen heti seinälle ja vähän väliä katson sitä ja hykertelen onnesta kun sain sen. Tuo on ihan uniikki käsintehty kappale, ei löydy kaupasta.

6 kommenttia:

mhk kirjoitti...

Aivan ihana tuo peili. Ja nuo Regia-sukat ovat myös kauniit!

Tellu kirjoitti...

Jostakin syystä, en saa sinulle kommentia perille, mutta yritän uudelleen.

Tellu kirjoitti...

Jee, onnistui!
Olet saanut ikuistettua kauniin hetken kamerallasi, lämpimät onnittelut menestymisestäsi valokuvakilpailussa!
Kiva, kun laitot tuon kutsun/mainoksen huomisesta KIP-päivästä blogiisi. Tuleekohan sinne mediaa paikalle? Vaikuttaa niin suurelta tapaamiselta tuon ilmoituksen perusteella. Aloitin eilen kesätopin neulomisen, tavoittena saada se huomiseksi valmiiksi, saa nyt sitten nähdä, miten onnistuu. Ja Anneliinassa on jotain uutta lankaa, jossa on helmiä, vaikuttaa meikäläisen langalta! Tapaamisiin!

kuttu kirjoitti...

Onnistuihan se!
Mediaa on ainakin informoitu, saa sitten nähdä tuleeko paikalle. Alkaa jo jänskättää! ;)

JaanaM kirjoitti...

Salomonin solmut löytyvät täältä:
http://crochet.about.com/library/weekly/aa122698.htm
Jos toi ei toimi, niin mun blogissa on ainakin linkki. Ed. postauksessa. Siellä sukelluskuvien alla. Kyllä olikin mukava päivä! Ja kiitos sen tiimalasikantapään teon opetuksesta!

jaanaL kirjoitti...

ihania kortteja :-)