13.6.06

KIP-sukkia

KIP-päivää varten aloittamani sukat tulivat nyt valmiiksi. Lankana oli yksi ainut kerä Regiaa, joten otin pienoisen riskin langan riittämisestä. Riittihän se, mutta montaa metriä ei jäänyt ylimääräistä. Ja raidat meni tasan!

Toisetkin KIP:iin liittyvät sukat tekaisin äkkiseltään, nämä menivät kiitokseksi eräälle ihmiselle. Lankana on 7 veljestä joten sukat todellakin valmistuivat nopeasti huolimatta siitä että raidoitin itse. Kaikki on tietysti suhteellista, mutta on se ihan eri asia neuloa 3,5 mm puikoilla kuin 2,5 millisillä.


Nyt vasta muistin pyytää isäntää kuvaamaan farkkutakkiani. Olin jonkin aikaa etsinyt tuollaista perinteistä perus-farkkutakkia, mutta ei tahtonut löytyä muuta kuin näitä nykyaikaisia, ohuita lisuja. Olin jo luopua toivosta, kunnes löysin ihan halpakaupasta 15 eurolla passelin takin. Yritin vaalentaa takkia kloriitilla (vastoin pesuohjetta tietysti), mutta eipä väri haalistunut yhtään. Vaan meneehän se näinkin. Selkään ompelin Huuto.netistä ostamani vuohimerkin. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa tehdä etupuolellekin jotain koristelua. Kun vaan aikaa ja intoa riittäisi...

3 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Tosi makeen näköiset nuo musta-valkoiset sukat ja hienosti tehty raidoitus myös kantapään kohdalla. Harmi, kun en ehtinyt KIP-päivällä mukaan sukanopetustuokioosi. Syksyllä aion paneutua uudelleen sukkien mielenkiintoiseen maailmaan.

JaanaM kirjoitti...

Kiitos, kun viitsit tehdä nuo "lahjus-sukat"! Ei olis tullu mulle mieleenkään...

vanilla85 kirjoitti...

Kiitos minunkin puolestani noiden sukkien tekemisestä! Ihana idea, ei vain tullut minulle mieleenkään..