27.6.06

punaista!

Mun tykästyminen punaiseen väriin alkaa näkyä yhä enemmän. Tässä tämän viikon punaisia.
Valmiiksi tuli kolmiohuivi Kitten Mohairista, lankaa meni lähes pari kerää eli vajaat 100g.

Tässä lähikuvaa solmuista. En varmaan olisi mistään ohjeesta tuota oppinut, mutta näin KIP-päivänä livenä miten tuota virkataan ja siitä opin. Kuvallisesta ohjeesta virkistin myös muistia. Olishan tähän ollut ohje kesäkuun Suuri Käsityölehdessäkin, mutta en sitä edes yrittänyt ymmärtää.


Ale-ostoksillakin tuli käytyä heti sunnuntaina. Kävi vaan hiukan hassusti kun en osannut päättää kummanko nahkatakin otan, piti ottaa sitten molemmat... Sovittelin takkeja vaikka miten kauan, jahkasin ja soitin jo isännällekin. Olin yksin kaupassa joten ei ollut makutuomaria.

Vasemmanpuolimmainen on mokkaa, naisellisempi jakkumalli. Oikeanpuolimmainen pintanahkaa, hiukan tuollainen prätkämallinen vetoketjuineen. Eli soveltuvat erilaisiin käyttötarpeisiin ja siksi päädyin sitten ostamaan molemmat. Tuota vasemmanpuolimmasta kyttäsin ja sovitin jo toukokuun alussa mutta päätin odottaa alea. Ja siellähän se vielä oli. Molemmista heltisi alennusta 30%.
Tuntui aika hurjalta ostaa kaksi takkia kerralla, mutta toisaalta kun kaikki takit ovat jääneet isoiksi, ei mulla tällä hetkellä ollutkaan muita sopivia takkeja kuin se farkkutakki jonka hetki sitten esittelin. No, seli seli, muita aleostoksia (ainakaan isompia) ei sitten tehdäkään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Punainen on upea väri! Huovi on tosi kaunis!
Molemmat takit hienoja.
Sinulla on todella hyvä syy ostaa kaksikin takkia, onnelsi vaan olkoon!
Marja-Leena

Tellu kirjoitti...

Ihania takkeja, löysitkö Onnenkylän nahkapaikasta? Mä ostin myös viime keväänä kaksi punaista mokkatakkia ja niihin myöhemmin sopivat kengät: toinen takki on pusakkamallinen ja vadelmanpunainen ja toinen kirkkaampi punainen ja bleiserimallinen (toinen oli 50% alesta) Ovat täysin eri tyylisä, samoin kuin nuo omasikin. Upea myös tuo salomonhuivi!!! Tiedät jo varmaan, että syksyn Teddy-langoissa on myös sävynä sinun punaisesi.

möhönasu kirjoitti...

Todella upean värisiä kaikki! Punainen on hieno väri ja tietysti myös minun lempivärini :) Varsinkin tuo vasemmanpuoleinen mokkatakki on minun makuuni :)

Villasatu kirjoitti...

Huivi on kaunis ja molemmat takit ovat onnistuneita ostoksia! -Ja kannatti näköjään odottaa ;-)