3.6.06

sukkien alkuja

Taas on sukkia pukannut, vaan ei vielä valmiita. Tein yhden sukan Grazy Cottonista. Lanka on raidallista sinisävyistä ja muistin tällä kertaa etsiä molemmista keristä aloituskohdat ennen kuin aloitin. Mutta mitä vielä! Toista sukkaa jonkin matkaa tehtyäni huomasin että aloituskohta ei ollutkaan sama, vaan se kohta on ensimmäisessä sukassa kantapäässä. Ei siis tullut paria tälle.


Vietin perjantai-iltaa ihan yksin kotona. Ja voiko keksiä parempaa ajankulua kuin nämä?

Ostin juuri ilmestyneen Värttinän dvd:n ja aloitin uuden sukan. Värttinä oli ihan laatukamaa. Tuo toinen dvd on kolmas dvd sarjasta, aikaisemmin on tullut jo katsottua ne pari muuta.

Huomenna menen kaverin synttäreille ja tekaisin tuossa sitten kortin. Tämä on siis kankaista tehty, välissä tukihuopa. Kuvasin sen ripustettuna NQT:stä ostamaani henkariin ripustettuna. En vielä onnistunut löytämään sopivaa rautalankaa mistä tuollaisia voisi väännellä. Kortin kissatilkku on saman sarjan kangasta kuin kissakassiin käyttämäni. Tässä vain kuviot ovat paljon pienempiä, sopivia siis kortteihin. Nuo sydämet ovat Tiimarin haaraniittejä.

Leikkasin samalla jo tarvikkeita tuleviin kortteihinkin joista tulee saman tyylisiä kuin tämä. Mutta niiden ompelemisella ei ole kiirettä, koska seuraava tekstiilikorttivaihdon kortti on lähetettävä vasta heinäkuussa.


Sain tällä viikolla laukkavaihdon laukun Sirpalta. Siitä löytyy kuva Laukkuvaihtogalleriasta.
Kuluneella viikolla olen myös iloinnut Vuohifoorumin valokuvakisan voitosta. Voitto tuli kotiin tällä kuvalla:

Kuva on otettu samaan aikaan kuin ihan blogini alkumetreillä näyttämäni toinen kuva. Ihan tuurilla näpättyjä, en ole kovin paljoa valokuvauksen saloihin jaksanut perehtyä.

Kun nyt eletään nettiadressien luvattua aikaa, törmäsin minäkin adressiin jonka haluan tähän linkittää. Annoin siis tukeni Markku Koivistolle.

Lankakomero haastoi siteerausmeemiin, mutta taidan nyt tällä kertaa jättää väliin. Kiitos kuitenkin haasteesta!

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi hieno tuo kortti!! Missä voi osallistua tekstiilikorttivaihtoihin?

kuttu kirjoitti...

Tekstiilikorttivaihto on tilkut-yahoogroupin tämän vuoden synttärivaihto. Eli vaihtoon osallistuvilla on lista jossa jokaisen syntymäpäivä ja silloin aina lähetetään itse tehty kortti synttärisankarille. Ainoastaan koko on sovittu, muuten kortin toteuttamisessa on vapaat kädet.

Tellu kirjoitti...

Tämä on nyt tosi noloa, mutta taas hukkasin jonnekin lähettämäsi kommentin. En ymmärrä, mitä mä oikein taas kohellin. Palataan sähköpostiasiaan siellä KIP-päivällä.