18.7.06

shoppailulla

Tämä päivä on kulunut ihanasti shoppaillen. Kiertelin ystäväni kanssa ympäri maakuntaa, matkan varrella pysähdyttiin Kauhavalla, Alahärmässä, Vaasassa ja Ylistarossa.
Heti ensimmäisessä paikassa sain toteutettua ison haaveeni. Mun on tehnyt mieli helavyötä jo pitkän aikaa, mutta kovin kalliilta ne ovat näyttäneet. Useimmiten hinta onkin ollut puukon kanssa, mutta nyt Iisakki Järvenpään tehtaanmyymälässä näin vyön ilman puukkoa ja kun ystäväni vielä tahtoi maksaa siitä osan aikaisena synttärilahjana, niin minähän toteutin haaveeni ja ostin tämän.

Se varsinainen syy miksi tehtaanmyymälä kutsui, oli se että tahdoin saada pikkuheloja irrallisena ostettua. Mullahan on ennestään minihelavyö-kaulakoru, mutta tahdoin noita heloja enemmän erästä joskus hamassa tulevaisuudessa toteutuvaa juttua varten. Ja saihan niitä sieltä ostettua, hinta oli 35 senttiä kipale, tuossa on 40 kpl nippu.

Noita isoja helojakin olisi ehkä saanut irrallisena ostaa jos olisi kysynyt, mutta nuo neljä ovat tuosta vyöstä lyhennettyjä. Niistä voisi ehkä jotain rintakorua joskus askarrella.

Kauhavan Kangas-Aitasta en tällä kertaa ostanutkaan muuta kuin 10 nippua heijastinnauhaa. Alahärmässä poikkesimme Sutisella josta lähdimme tyhjin käsin, mutta Aution Neuleelta löysin kummitytölle synttärilahjan.

Vaasassa pyörimme monessa paikassa. Ensiksi kävimme Loftetissa Minun Vaasani -tilkkutyönäyttelyssä. Loftetin Taito-shopissa oli muuten samanlainen helavyö 20 euroa kalliimpi kuin mitä ostin Kauhavalta...
Langoista tuli tehtyä upeita löytöjä Vöyrin käsityöliikkeessä. Löytyi Novitan Alpacaa jota en ole koskaan aiemmin edes nähnyt, samoin merinovillaista Woolia ja vielä Indiecita -alpakkalankaa. Jokaista ostin pari kerää. Ehkä näistä tulee huiveja tai jotain...

Tässä sitten useamman kaupan ostoksia. Alla Klasulta ostettu lokerikkoboxi (helmikokoelma laajenee), sen päällä vasemmalla Fimo-massaa ja helmineuloja Nirunarusta. Keskellä sitä jo mainitsemaani heijastinlankaa ja oikealla huopaisia sydämiä joita löysin Vanhan Markin käsityömyymälästä Ylistarosta.

Näiden lisäksi ostin palan kangasta Eurokankaasta, mutta se on lähes mustaa eli ei näyttäisi kuvassa hääviltä.

Tässä vielä yksi kuva eiliseltä. Oli iloinen yllätys löytää näin paljon villimansikoita talomme takaa. Hyvät mansikkakasvustot ovat aiemmin jääneet multa ihan huomaamatta.


Mä en muuten käsitä miksi tää blogger tekee kuvista eri kokoisia vaikka mulla on kuvat omalla koneellani täsmälleen saman kokoisina ja lataan kaikki samalla asetuksella...

Ps. Taina ja Liinu, pakettinne ovat vielä tekeillä, malttakaahan odottaa. ;D

4 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Tässähän pitää lähteä Vaasassa käymään, jos siellä kerta on tuota Novitan Alpacaa. Minulla nimittäin on sitä vielä pari kerää, mutta niistä ei oikein saa mitään tehtyä..

Tellu kirjoitti...

On sinulla ollut mahtava lomapäivä.
Harrastan myös noita shoppailupäivä, oma reittini kulkee Ylistaron Halpa-aitta, Tolkin kauppahalli (puutarhapuoti), Vaasa (kaikki kaupat :D Mulla on ollut helavyö yläasteella siis siinä 14-vuotiaana (taisi olla joku muotivillitys tai sitten ihan oma villitys). Jos joskus olet vailla shoppailukaveria, niin täällä on yksi innokas.

kuttu kirjoitti...

Vanilla: Novitan Alpacaa oli vain muutama kerä hyllyssä, en tiedä sitten oliko jossain varastossa lisää. Kannattaa soittaa ja kysyä jos ei muuta asiaa Vaasaan satu olemaan.
Tellu: Pidänpä mielessä!

Liinu kirjoitti...

Sain tänään lohdutuspalkintopaketin! Kiitos siitä, Kuttuseni. Ilahduin toden teolla, sillä vihreä lanka oli juuri minun makuuni. Samoin kaikki muut pienet jutut, mitä mukana oli. Silmätkin taas kuulemma loistivat, sanoi armaani. Muutoin olen taas niin alamaissa että en saa aikaiseksi päivityksiä omaan blogiin.
Juu-u, kyllä mä sitä oikiaa Vasunmäkeä tarkotin, tosin Ylikylän pualella.