7.8.06

farmariterveiset

Tässä kuvakollaasi Farmarissa tapaamistani eläimistä.

Messupäiväni oli antoisa vaikkakin armottoman helteinen. Illalla oli pää sekaisin ja huono olo, ehkäpä lievä auringonpistos tai jotain. Messulla tapasin paitsi eläimiä, myös joitakin tuttuja. Kävin mielenkiintoisia keskusteluja mm. alpakoiden ja islanninhevosten esittelijöiden kanssa. Mielenkiintoinen oli myöskin lännenratsastusnäytös. Ostoksia tein jonkin verran; pari t-paitaa ja perulaista alpakkalankaa ja jotain mitä en voi kertoa. Siis salaiselle neuleystävälle tulevia lahjuksia. ;)
Salaiselle ystävälle olen viime päivinä värkkäillyt jotain muutakin, mutta niistä en voi kertoa sen enempää etten heti paljastaisi itseäni. Paketti ei tosin vielä ole lähtenyt matkaan eikä tekemäni jutut ehkä vielä ekaan pakettiin pääsekään koska ovat hieman talvisempia juttuja.

Lapin reissulla tekemäni sukatkin sain nyt vihdoin ja viimein pääteltyä. Nämä ensimmäiset ovat KIP-päivänä voittamastani Sisu-langasta. Sitä oli vain yksi kerä joten siksi noin lyhyet varret.

Ja nämä toiset ovat Crazy-langasta jota ostin Tapion kaupasta. Sitä oli kaksi kerää ja yritin käyttää mahdollisimman tarkkaan ja siksi tein vaihteeksi pitkät varret.

Tämä lanka näytti kerällä paremmalta kuin sukkana. En oikein tykkää tuosta sinisen ja punaisen välissä olevasta epämääräisestä raidasta kun siinä on valkoista ja ruskeaa sekaisin.

Nyt alkoi viimeinen lomaviikko, mehunkeiton merkeissä. Kävin eilen poimimassa äidin puskista pari sangollista mustaherukoita ja äidillä oli mulle valmiiksi poimittuna yksi sanko punaherukoita. Sekamehua niistä siis tulossa.
Kuvittelin jo päässeeni flunssassa voiton puolelle, mutta eikö vaan olekin poskiontelossa jotain ylimääräistä. Mulla on taipumus saada aina flunssan yhteydessä oikealle puolelle poskiontelotulehdus ja sen ennaltaehkäisynä syön nuhan aikana Duactia ja käytän nenäsumutetta. Mutta tällä kertaa ne eivät sitten auttaneetkaan. Kuumetta ei vielä ole joten odottelen josko tulehdus menisi ohi ilman lääkekuuria. Pitää yrittää tehdä nenähuuhteluja sarvikuonolla, vaikka se niistä esittelyteksteistä poiketen ei todellakaan ole mitään miellyttävää puuhaa...

Tänä iltana klo 18 onkin taas Seinäjoen seudun neuletapaaminen pizzeria Rafaellossa Hyllykalliolla. Tervetuloa sinne!

Huomenna mulla on jännä päivä! Menen 3 tunnin ratsastusvaellukselle Kauhajoelle. Ihan ekaa kertaa tuollaiseen osallistun, saa nähdä miten kunto kestää. Olisin Lapissa halunnut päästä tuollaiselle retkelle mutta siellä se ei onnistunut ja siksi nyt tuli ihan pakottava tarve että vielä loman aikana on tuo haave toteutettava. ;) Olis vaan kiva kun olis joku kaveri retkelle, mutta täytyy mennä yksin kun ei ole. Lähteehän sieltä tallilta tietysti muita myös, mutta en siis tunne ennestään ketään ja tallinkin löysin netistä joten ihan uutta on kaikki.
Tapion kauppa olis samalla suunnalla kuin tuo talli, mutta sain Farmarista ostettua lankoja mitä nyt teki mieli. Joten voi olla että en sitten Tapion kauppaan poikkea tällä kertaa, vaikka viime viikolla niin vähän suunnittelinkin.

4 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Oon täs koko päivän yrittäny tehdä lähtöä Seinäjoelle, mutta jotenkin tympii.. Mut kai mä hetkeksi tuun siel käymään..

Hannaliini kirjoitti...

Hienoja sukkia!
On vannoutuneena heppaihmisenä pakko kysyä, oliko kiva vaellus?

kuttu kirjoitti...

Vaellus oli kiva! Kuntonikin kesti ihan kivasti vaikka sitä jännäsin eniten etukäteen. Huomenna voi kyllä olla hiukka kankea olo... ;)

Vanilla kirjoitti...

Olet näemmä selvinnyt hengissä ratsastusreissusta! :D
Ajattelin, että niitä voisi käyttää korttiaskartelussa yms. Se kukka-rintakoru oli pakko saada, niin söde:)
Tilasin sit 2.5mm ja 3.5mm lyhyet pyöröt ja sukkalankaa.. *viheltee*

Ps. Se pitsa oli pahaa, sitä on vielki jääkaapis.. Huomenna Keskisille!