12.8.06

kesäloma lopuillaan

Viimeisiä lomapäiviä siis viedään. 4 lomaviikkoa on mennyt kivasti, olen oikein tyytyväinen lomaani. Mukavimpia juttuja lomassani ovat olleet Lapin reissu ja tiistainen ratsastusvaellus. Selvisin siis 3 tunnin ratsastuksesta hienosti. Täytynee kokeilla joskus muulloinkin vastaavaa retkeä.
Tänä vuonna sattuikin loma kivasti herukka-aikaan ja olen keitellyt tällä viikolla mehuja oikein urakalla. Mehua tuli noin 25 litraa, riittänee ensi talveksi.


Tein huuto.netistä kivan löydön:

En ole leimailua harrastanut aiemmin, mutta tuo vuohi-leimasin oli pakko saada ja nuo kaksi muuta tulivat samassa paketissa. Tuli ihan lapsuus mieleen kun noita testailin. Ala-asteella sai koulussa leimoja vihkoihin jos oli siististi kirjoitellut.

Tiistaina palatessani ratsastusretkeltä ajoin Koskenkorvan kautta ja mietin siinä että poikkeanko Jari Mäelle vaiko en. Päätin sitten että en, kun arvelin ettei siellä uusia Kool Aideja olisi, vastahan siellä loman alussa kävin viimeksi. Kun sitten pääsin kotiin, niin eikö vaan ollut sähköpostissa viesti joka kertoi että uusia värejä/makuja on tullut! Mua harmitti vietävästi ja lähetin sitten tilaukseni, 20 pussia. Vaan arvatkaas mikä oli vastaus!? Katariina sieltä kysyi, että sopiiko että laittaa tilaukseni veloituksetta mulle? No totta toki se mulle sopi. Ja seuraavana päivänä oli jo tämä satsi mulla.

Syy siihen miksi sain nämä ilmaiseksi, oli se että minä alunperin pyysin Jari Mäkeä tuomaan maahan noita Kool Aideja ja nyt on kauppa käynyt kuulemma tooosi hyvin.

Käsityörintamalla keskeneräisenä on tällä hetkellä punaiset sukat Regia Cottonista ja aloitin myös virkkaamaan sinisen Alpacan jämästä kynsikkäitä. Opin takareunavirkkausta neuletapaamisessa ja siitä innostuin. Näyttää siltä että pitää hakea Alpacaa lisää, toivottavasti kaupassa on vielä tuota väriä.
Yritin aloittaa virkkaamalla myös huivia punaisesta puuvillalangasta mutta eipä onnistunut. Yritin ihan tosissani pariakin ohjetta, mutta tuskastuin kun ei ne ohjeet mulle aukene. Taidan siis pitäytyä näissä helpommissa jutuissa vain enkä menettää hermojani niiden virkkauskaavioiden kanssa...
Salaiselle neuleystävälle sain paketin jo postitettua. Omasta ystävästäni en ole vielä kuullut mitään, mutta onhan tätä elokuuta vielä yli puolet jäljellä.

1 kommentti:

Tellu kirjoitti...

Sulloon sitten kivoja ja innostavia päivityksiä. Itse kävin eilen ostoksilla Vaasassa. Lähdin yksin, kun ajattelin käydä pikaisesti, mutta kyllä siellä koko päivän sain kulumaan. Ostoslistalla oli ruskeat "kusiluistimet" (=sandaalit)ja kankaapainantavärejä ja -tarvikkeita Nirunarusta. Löysin yhdet sopivat Gaborin sandaalit, vaikka valikoima oli tooosi suppea, istuvat jalkaan kuin suutarin tekemät. Tein alesta myös yhden tummansinisen asulöydän(hameen ja topin). Kävin siellä Vöyrin käsityöliikkeessä sitä vihreää Brillaa etsimässä, mutta oli kuulemma tänä kesänä myynyt viimeiset 4 kerää. Käynti ei ollut turha: sain sinistä Butterflyä ja 100%:sta palvelua. Kauppoihin oli tullut paljon syysuutta mm. erilaisia boleroita ja city-shortseja. Tänään katsoin aamutuimaan videolta Pohjalaisia elokuvan vuodelta 1936: nauttin näyttelijöiden puvustuksesta ja repliikeistä. Mies löysi vintiltä yhden palasen siitä mun vanhasta helavyöstä, ihanaa. Täytyy varmaan hakea itselle Rustoopuorista se musta-pinkki Jussi T-paita. Eilen keitin kaksi maijallista mehua, tänään jatkan ja käy poimimassa (toivottavasti) "takapihalta" mustikoita. Rauhallista paluuta töihin loman jälkeen.