15.8.06

sadetta odotellessa...

Lisäsin TilkkuRingin laatikon tuohon sivuun ja ajattelin nyt kirjoittaakin jotain samalla ettei tule ihan haamupäivitystä. ;) Hermot mulla meinas mennä taas tuon koodin kanssa, en saa sitten millään tuota lootaa vasempaan reunaan kuten kaikki muut on. Ja muutenkin, Operalla tämä näkyy kohtuullisen kivasti mutta Mozilla heittää sivupalkin tavarat aina alas. Jos joku tietää miten voin ongelman korjata niin kertokaa!

Ja sitten tuohon otsikon aiheeseen. Meillä konkretisoitui eilen illalla tämä paljon puhuttu kuivuus. Meiltä loppui vesi. Lähde josta vetemme tulee, on nyt kuivunut. Ensiapuratkaisuna pihassa on säiliö jossa vettä, mutta juomavesi tuodaan muualta. Tälle päivälle luvatut sateet ovat taas ohittaneet meidät ja aurinko paistaa. Voi kun Taivaan Iskä antais meille pian runsaasti sadetta niin että pohjavedet lähtisi nousuun!

Paluu työhön sujui aika normaalisti. Asiat on siis olleet hakusassa, en maanantaina edes muistanut mitä kaikkia ohjelmia työssäni tarvitsen. Tänään unohdin myös yhden asian mutta onneksi muistin sen ennen kuin oli liian myöhäistä. Eiköhän tämä tästä taas ala sujua, katsoin jo kalenterista että kohtahan se on taas joulu ja joulukiireet...

Käsitöitä en paljoa tässä välissä ole ehtinyt tehdä, mutta kävin eilen ostamassa kerän sinistä Alpacaa ja aloitin siitäkin jo virkkaamaan toista kynsikästä vaikkei ensimmäinenkään vielä ihan valmis ole. Ajattelin tehdä ensiksi molemmat kappaleet saman kokoisiksi ja sitten vasta lopuksi yhdistää saumat. Virkkaaminen on yllättäen hartioilleni rankempaa kuin neulominen ja siksi en voi tehdä sitä montaa tuntia yhteen menoon.

Ettei tulisi ihan kuvatonta juttua, niin laitanpa kilikuvan Lapin reissulta. Nämä oli tosi ihania, yllättävän paljon oli musta-ruskeita kilejä.

Nämä asustavat siis Kariniemen maatilalla Sodankylässä.

5 kommenttia:

marsu kirjoitti...

Näkyy myös NetsCapella ihan hyvin. Ja kiitos siulle siitä että myö saadaan tilata Kool Aideja lähempää kuin villistä lännestä :-)

päivi kirjoitti...

Ikävaaä tuo veden loppuminen. Sadetta täällä Hämeessäkin kaivattaisiin.
Minä olen niin tyhmä, etten saa tuota TilkkuRinki-laatikkoa näkyviin, ainoastaan linkin tyttären avustuksella, mutta hänkin lähti omaan huusholliinsa. Voisitko antaa neuvon.

Tellu kirjoitti...

Mulla on samanlaiset jutut meneillään eli laatikkojen ja sivujen muokkaamista ja piti sitten mun jotakin kirjoittaakin.

Inka kirjoitti...

Minä jo mietin, että missä päin Sodankylää se Kariniemen maatila on, mutta eihän se Sodankylässä ole, sehän on Unarin-Luusuassa ;). (No hyvä on, samassa kunnassa toki, mutta kun kunnalla on pinta-alaa yli 10 000 neliökilometriä...)

Tuurissa muuten satoi. Keltaisen ruohon keskeltä pilkistää jotain vihreää!

Sirpa kirjoitti...

Aiemmin kyselit Katian Jamaicasta tehtyjä töitä. Tippistitch-blogissa niitä on pari, tosin eri väristä. Toivottavasti linkit tulivat oikein.

http://tippis.vuodatus.net/blog/115155

http://tippis.vuodatus.net/blog/134330

http://tippis.vuodatus.net/blog/127428