3.8.06

tekstiilikortteja ja huivi

Nyt on kaikki synttärikorttivaihdon tekstiilikortit saapuneet ja tässä niistä lupaamani kuvat.


Ostin kirjakaupasta muovitaskuja joissa A4 arkissa on 2 taskua ja laitoin kortit taskuihin. Vielä pitäisi löytää jostain sopiva kansio. Pysyisivät paremmin kansiossa jossa on 4 kiinnitintä normaalin 2:n sijasta.

Salomoninsolmuhuivi nro 2 tuli myös valmiiksi. Siihen meni alun toista kerää Drops Alpaca lankaa, painoa on 66 grammaa. Huivi on siis kolmio ja aion pitää sitä tuolla tavalla kaulaan kiedottuna. Siksi en tehnyt ihan niin isoa kuin edellisestä joka on hartiahuivi.


Sukat ovat edelleen päättelemättä eli niistä ei vieläkään kuvia.

Vietin pari päivää alkuviikosta hunajahommissa. Siitä voi lukea lisää Salatusta elämästä. Oli kiva tutustua lähemmin kun aikaisemmin on tavattu vain neuletapaamisissa. Ja opin hurjan paljon hunajasta ja mehiläisistä, vaikka en pörriäisiin (onneksi!) lähempää tuttavuutta tehnyt. Sain mukaani purkkikaupalla hunajaa ja tänään jo kokeilin saunahunajaa hiuksiin ja kasvoihin vaikka vaan suihkussa kävin. Meillä kun ei tällä hetkellä ole saunaa ollenkaan. Vanha pihasauna on käyttökelvoton ja uusi vasta tekeillä.
Pihassa on toinenkin rakennustyömaa ja olin eilen siellä isännän apuna pitelemässä vähän mittaa. Oli ihan toivottaman kuuma päivä ja olin ihan läkähtyä.
Läkähtymiseen oli syynä varmaankin myös jo Lapin reissulla alkanut flunssanpoikanen joka jatkuu edelleen nuhaisena olona. Mullahan onkin se tunnollisen työntekijän syndrooma, eli sairastun aina lomalla. Onneksi tämä tauti tuli vain lievänä eikä ole vetänyt sänkyyn potemaan. No, kunhan lauantaina olisi kunto rautainen, kun aion viettää koko päivän Farmarissa. Siellä on vuohifoorumilaisten tapaaminen Suomen Vuohiyhdistyksen osastolla klo 15. Minut tunnistaa punaisesta t-paidasta jossa lukee KUTTUfani.

4 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Minä ostin korteilleni Prismasta ison seinälle laitettavan muovitaskujutun. Voin laittaa blogiini kuvan jos kiinnostaa (kunhan ehdin kuvaamaan). Tuo jutska oli kaupassa ihan oudossa paikassa saunatarvikkeiden vieressä enkä ois kyllä löytänyt jollei kaveri olisi antanut tarkkoja koordinaatteja.

JaanaM kirjoitti...

Mekin oltiin tämä päivä Farmarissa! Eipä nähty? Oli siellä kyllä väkee ku pipoo!
Olin "sen" ja pieninten kanssa...
Vuohet löydettiin ja 1v olisi jaksanut katsella niitä vaikka kuinka kauan, puoliväkisin piti raahata pois :D
Oli hieman liian lämmin päivä, mutta en edelleenkään valita.
Otahan flunssaan paaaaljon hunajaa ja propolis-tippoja sokeripalassa. Hyvää se on, hah hah!

kuttu kirjoitti...

Joo-o, päivä oli tooosi hikinen. Flunssasta ei ole onneksi enää paljon tietoakaan, vain silloin tällöin tarvii niistää. Propolista oon käyttänyt vain ulkoisesti, mutta hunajaa myös sisäisesti. ;) Löytyi muuten Farmarista lankojakin... Itselleni ostin pari kerää alpakkalankaa ja salaiselle neuleystävälle myös jotain lankaa.
Sain varmaan lievän auringonpistoksen tai jotain. Pää on ihan sekaisin ja vähän kuvottava olo.

Taija kirjoitti...

Suomalaisessa kirjakaupassa on neljäreikäisiä kansioita. Ne ovat ihan valkoisia, mutta etukanteen saa muovin alle sujautettua haluamansa kuvan tms. :)