7.9.06

hyvää ja pahaa mieltä

Kerronpas ensiksi iloiset asiat. No kai sen taisi jo arvatakin viime bloggauksesta, että se iloinen asia on tämä.

Kissan omistajaa ei siis ole löytynyt, epätodennäköistähän se olikin. Eikä kukaan tuttu ole halunnut pentua. Joten tällä hetkellä näyttää siltä, että se jää meille kolmanneksi kissaksi. Ilmoitukset siitä ovat vielä ilmoitustauluilla, mutta kun nyt on viikko kulunut niin jos sitä joku kaipaisi, niin olisi kai jo etsinyt.
Tuo pentu kyllä on ottanut paikkansa meillä. Se on kiva ottaa syliin ja silitellä, kun se aina kehrää. Toisaalta sillä on niin meno päällä että harvoin malttaa rauhoittua. Se telmii koiran kanssa niin että matot on rutussa koko ajan. Öiksi se laitetaan kylppäriin (vaikka ainuttakaan vahinkoa hiekkalaatikon ulkopuolelle ei ole tullut!), että itse kukin saisi viettää yönsä rauhassa. Yhtenä iltana valvoin vielä jonkin aikaa, vaikka kissa oli jo kylppärissä. Koira etsi pentua joka puolelta ja vinkui ikävissään! Enpä olisi uskonut sitäkään näkeväni! Vanhempien kissojen kanssa välit ovat vielä hiukan viileät, mutta pelkoni siitä että vanhin kissa ottaisi jalat alleen, ei toteutunut.

Toinen iloinen asia on tämä helmilähetys jonka tilasin Helmiq:sta.

Oli tarkoitus tehdä silmukkamerkkejä, mutta nuo helmien reijät olivat yllättävän pieniä eivätkä ihan sovi suunnitelmaani. Mutta eiköhän aika tavaran kaupittele.

Ja sitten se pahaa mieltä aiheuttanut juttu. Mulle kävi siis huono tuuri SNY:n kanssa. "Ystäväni" teki oharit, eikä ole muistanut mua mitenkään. Ilmeisesti hänellä ei ole ollut aikomustakaan noudattaa leikin sääntöjä. Suututtaa! Tällaisista tyypeistä pitäisi varmaan tehdä jokin musta lista, etteivät pääsisi jatkossa mihinkään vaihtoon mukaan pahoittamaan ihmisten mieliä. SNY-emäntä Kristel on hoitanut asiaa kiitettävästi, ja ilmeisesti tulen saamaan uuden ystävän tämän epäystävän tilalle. Jään odottamaan.

Edit: Nyt mulla on jo uusi ystävä, joka lähetti sähköpostiakin! Ihanaa!

Käsitöissä ei ole vieläkään mitään valmista. Mutta säärystimet ovat tekeillä, ne ovat tarpeeksi aivotonta neulomista leffan katsomisen lomassa. Nyt kun ilma vähän viileni, olen alkanut taas palella tosi paljon. Mistäkähän saisi kaikista lämpimimmät sukat tehtyä? Alpakan pitäisi oleman lampaanvillaa lämpöisempää, mutta eihän 100% alpakka taida sukkana kulutusta kestää? Mahtaako olla olemassa alpakkaista sukkalankaa, jossa olisi vähäsen tekokuitua kestävyyttä lisäämässä? Sukkien pitäisi kuitenkin mahtua kenkiin, joten huopatöppöset eivät tule kyseeseen.

10 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Tympeitä tommoset petturit! :(

Koska on seuraava meetinki? Olin maanantaina Sjoella vartin yli kasi enkä ees muistanu koko tapaamist.

Nimimerkillä, yks joka poltti naamansa, kaulansa ja kätensä +35asteen helteessä :D

Hanna kirjoitti...

Tosi tyhmä juttu toi SNY-epäystäväsi. Toivottavasti saat pian tilalle oikean SNY-ystävän ja sinäkin pääset nauttimaan leikistä!

Ziina kirjoitti...

mulle teki nordic secret friend oharit eikä ole kauheasti houkuttanut vaihtoihin ruveta sen jälkeen. helmien reiän suurentamiseen käy pieni dremelin timanttiviilapora tai mikälie nimeltään, varmaan jostain hyvinvarustetulta työkaluosastolta löytyy parilla eurolla.

Villapallo kirjoitti...

Aika hyvin, mä ehdotin juuri hetki sitten Huivivaihdon Tiinalle että perustetaan musta lista näille oharintehneille vaihtoon muka osallistujille! Mä en ole vaihtohuiviani vieläkään saanut eli tiedän miten kurjaa tuollainen on! Mitenköhän sellaisen mustan listan voisi käytännössä oikeasti toteuttaa?

Anonyymi kirjoitti...

Uusi Salainen Neuleystäväsi täällä kurkkii... pian on pakettia luvassa, malta vielä hetki!

Vanilla kirjoitti...

Tuntuu vaan epäoikeudenmukaiselta, että kun tämä Kutun pettänyt ystävä saa kuitenkin itse paketteja joltain toiselta.. :(

Stricker kirjoitti...

Voi harmi sitä SNY-juttua, mutta hienoa, että löytyi varaystävä. Kurjaa, että kaikissa vaihdoissa näkyy olevan aina noita mustia lampaita mukana. Musta lista olisi varmaan hyvä juttu jatkossa.

Kisu on tosi söpö :-). Pörriäispussukka on muuten mahtava, laitoin heti tehtävien listalle, vaikken ole koskaan tehnyt yhtään tilkkutyötä.

kuttu kirjoitti...

Vanilla: Ei se epäystäväni enää saa muistamisia, vaan on nyt kokonaan ulkona leikistä. Mikäli oikein ymmärsin, hänen salainen ystävänsä siirtyi nyt minulle.
Pikkasen voi olla ens viikolla kiire postilaatikolle töistä päästyä. ;D

Kangaskasa kirjoitti...

Tosi kiva kuulla, että sait uuden salaisen ystävän! Mulla ihan teki pahaa lukeaa, että sun ent. salainen teki tuollaiset oharit.

Onnea uudesta suloisesta perheenjäsenestä!

Hahtuva kirjoitti...

Onneksi olkoon uuden perheenjäsenen johdosta! Se on niin suloinen. Onko sillä nimi? :)