2.9.06

löytö

Tälläinen löytyi eilen meidän saunan takaa, ihan kylätien vierestä.

On vain kaksi vaihtoehtoa miten se oli sinne tullut. Joko se on matkustanut jonkun auton moottoritilassa ja tipahtanut tässä kyydistä tai sitten joku on tuonut sen tarkoituksella meille. Naapureissa ei kissoja ole, ja koska tuo on pieni pentu, ei se kauempaa ole voinut tulla. Arvioin pennun iäksi 10 viikkoa. Syödä se osaa ja käydä hiekkalaatikolla. On myös kesy, kehrää ja tykkää silityksistä joten mikään villi navettakissanpentu se ei ole. Vaikuttaisi narttukissalta. Toistaiseksi se nyt sitten saa jäädä meille, etsitään sille joko oikeaa tai uutta omistajaa.

Käsityörintamalta ei ole paljoa kerrottavaa. Neuloin kyllä jotain alkuviikosta, mutta koska kyse oli sny-lahjasta, en voi siitä kertoa enempää.
SNY on aiheuttanut mulle nyt aikamoisen pettymyksen. Ystäväni ei koko elokuussa ole ilmoittanut mitenkään olemassaolostaan. Onhan tietysti mahdollista että posti on hukannut jotain. Kateellisena olen katsellut muiden blogeista sny-yllätyksiä...

Kansalaisopiston ohjelma sentään ilmestyi vihdoin ja viimein. Pettymys oli kyllä siinäkin, rivitanssia ei enää täällä ole. Todennäköisesti talvikauden liikuntani tulee muodostumaan kahdesta jumpasta ja itämaisesta tanssista. Käsityökurssitkin kiinnostaisi, harmi vaan kun osuvat samoihin aikoihin muiden kanssa. Virkkauskurssi olisi kiinnostanut eniten, mutta itämaista tanssia en halua jättää sen takia. Toiveeni latinotanssikurssista oli toteutettu minimaalisena, peräti yksi 2 tunnin kurssi. No parempi sekin kuin ei mitään.

Ensi maanantaina 4.9. klo 18 on taas Seinäjoen seudun neuletapaaminen. Paikkana Pizzeria Rafaello's Hyllykalliolla. Tervetuloa!

4 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Suloinen kisu, toivottavasti koti löytyy! Ihana myös tuo edellisen postauksen pörriäinen!! Aivan mainio!

Meeri kirjoitti...

Voi kurjuus. Toivottavasti koti löytyy, joko teiltä tai joltain joka kissasta välittää :(

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kun on sinun kaltaisia ihmisiä, jotka ottavat tuollaisen tavalla tai toisella eksyneen pienen kissan kotiinsa hoidettavaksi :) Pikkukissa on nyt varmasti onnellinen. Toivon että asia ratkeaa parhain päin.

"To err is humane, to purr feline"

Tiia kirjoitti...

Voi hirmu miten nätti kisu. Asuisinpa jossain maalla, olis isot tilat ja pihaa, niin adoptoisin kaikki pienet löytökisuset :|

Toivottavasti ei ollut tahallinen heitteillejättö...