22.10.06

kissakassi ja pipo

Pitihän mun käydä ostamassa uusia sirkkarenkaita, kun ei niitä hyvässä tallessa olevia löytynyt. Mutta eipä tuo nyt kovasti haitannut, kun totesin nämä uudet paljon paremmiksi kuin ne vanhat. Kissakassi tuli siis valmiiksi.

Tähän meni laatikollinen kissanruokapusseja, eli 12 kpl. Aika monta merkkiä ehdin kokeilla ennen kuin löysin tällaisen missä on nätti kissan kuva. Tämä on siis Latzia, mutta ei siinäkään merkissä kaikki pussit tuollaisia ole. Hankala kun ne myydään pahvilaatikoissa niin ettei pussien ulkonäköä näe kaupassa.

Tuossa kahvan keskellä on läpinäkyvää letkua palanen, se on peräisin Biltemasta. Ihan tällaista tarkoitusta varten ostin samalla kun isäntä osti jotain muuta varten.
Tästä kassista tuli aika pieni ja ompelun jälkeen kääntäminen oli vaikeaa. Seuraavaa kassia varten täytyykin kerätä enemmän pusseja että saa isomman. Tämä on korkeudeltaan vain noin 20 senttiä.

Ja taas tein uuden pipon. Ehdin jo yhden mustan Teddy-pipon kadottaa, sinistä on tullut sitten käytettyä. Tarvetta on tälle punaisellekin.

Teddy-lankojen jämistä pitäisi varmaan vielä väkertää jokin raidallinen pipo.

Edellisessä bloggauksessa kerroin siitä tekstiilikortista. Koska se nyt todennäköisesti on jo saajallaan, esittelen sen tässä.

Eli tausta on aurinkovärjättyä kangasta joka on kiinnitetty liimaharsolla tukihuovalle ja tikattu. Kääntöpuolella on valkoinen kangas johon kirjoitin tussilla. Reunat ompelin tiheällä siksakilla vaihtuvavärisellä tikkauslangalla. Ja tuo huopasydän on ommeltu muutamalla pistolla käsin. Ostin noita huopasydämiä kesällä, ne eivät siis ole itse tekemiäni ja niissä oli nuo ompeleet reunoissa jo valmiina.

Esittelin 8.10. bloggauksessa siniset sukat jotka tein neulomalla Sisua ja Drops Alpacaa yhtä aikaa. Nyt osaan kertoa jo käyttökokemuksiakin sukista. Ne ovat nyt mun lempisukkani! Aina jalassa kun olen kotona. Tavallisiin kenkiin ne on vähän liian paksut. Mutta ovat ihanan pehmeät ja lämpimät. Enkä huomaa että olisivat nukkaantuneet tai muuten kärsineet, vaikka Alpacan ansiosta ovatkin vähän "karvaisemmat" kuin normaalit villasukat. Voin siis lämpimästi suositella kaikille vilukissoille sukkia tästä lankayhdistelmästä.

8 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Ihana kissakassi ja tekstiilikortti. Kaikkea kaunista saat aikaan.

Jepy kirjoitti...

Aivan mahtava idea tuo kissakassi!

Taiska kirjoitti...

Ihana kissakassi! Joskus ajattelin tehdä vastaavanlaisen, mutta enpäs sitten jaksanutkaan pestä niitä pusseja...

rasa kirjoitti...

Hieno kassi! Kiusasin heti isäntää, että nyt alan keräämään kissanruokapussejakin, sitä kun ärsyttää suunnattomasti, kun laitan talteen kaikki kipot ja kahvipussit, mutta ei se tällä kertaa hermostunutkaan! Kitekatpusseissa ei kyllä ollut hyvää kuvaa!

uhoava gnu kirjoitti...

Hauska kassi! Kuinka ompelukoneesi kykenee noihin kahvipusseihin ym.? Minulla on varastossa iso kasa Brazil-paketteja, mutta muutaman kokeilun jalkeen totesin ettei ompelukoneeni jaksa porskuttaa niiden kanssa.

kuttu kirjoitti...

Kyllä mun Husqvarna on pusseista tähän saakka suoriutunut. Husky on n. 15 vuotta vanha kone, enkä käytä sitä enää muuhun ompeluun. Uudemmalla koneella en raaski kahvipusseja ommella. ;)

TuuliS kirjoitti...

Kiva kassi!

Salainen Neuleystävä kirjoitti...

Tarkkailepas postilaatikkoasi... :)