3.10.06

pari pipaa

Lauantai-illan ratoksi virkkasin pari pipoa. Ensiksi oli mielessä tehdä vaan tämä musta Teddy-pipo sunnuntaisia ratsastuskisoja varten. Pipo olikin siellä tosi tarpeen, koska ilma oli kylmä ja olin pihalla melkein koko päivän. En siis itse ollut kisaamassa, vaan mukana toimitsijana.

Toisen pipon ajattelin tehdä sinisävyisestä Rustikasta jota ostin kilon verran joskus viime talvena. Etsin ja etsin, mutta en vaan löytänyt koko pussia! Mutta siinä penkoessani tuli vastaan ponchoista jäänyt sinisen Teddy-kerän loppu. Sehän riitti pipoon joten tekaisin siinä sitten samaan syssyyn tämänkin.


Eilinen käsityötapaaminen sujui mukavasti. Oli taas kiva höpistä kaikkea kiinnostavaa, nähdä uusia kirjoja ja lehtiä ja toisten töitä ja lankoja. Uskomattoman virkistävää! Koska Tellukin oli lähtenyt mukaan Socktoberfestiin, päätin minäkin noudattaa hyvää esimerkkiä. Kai sitä nyt ainakin yhdet sukat tulee tässäkin kuussa väännettyä. Itse asiassa ne ovat jo aika hyvällä mallilla. Mutta esittelen sitten valmiina vasta.

Huomenna tämä blogini täyttää ensimmäisen vuoden. Suurempia juhlallisuuksia ei ole luvassa, arvontakin kun oli ihan justiinsa. Tässä vaiheessa voin todeta, että blogistani tuli jotain ihan muuta kuin mitä siitä alunperin suunnittelin. Viime syksynä olin vielä aika tiukasti kiinni tilkkutöissä, mutta jo blogin alkumetreillä hurahdin neuleisiin. Enhän minä tilkkujakaan ole kokonaan hylännyt, mutta se palavin into niihin on ollut nyt vaan jossain kateissa. Saa nähdä palaako vielä. Ainakin kangaskaappiin kurkistaessani toivon että inspis tilkkuiluun iskisi kunnolla uudelleen. Toisaalta... Alkaahan tuo lankavarastokin olla jo aika kiitettävän kokoinen. ;)

Aika tarkalleen vuosi on myös siitä kun muutin ruokavaliotani. Blogia aloittaessani minua oli 22 kiloa enemmän kuin nyt. Toivon mukaan kilot eivät hiivi takaisin. En ole mitenkään pakonomaisesti lähtenytkään tähän hommaan, eli tavoitteita ei ole ollut. Itse asiassa en todellakaan uskonut painoni putoavan näin paljoa. Pyrkimys oli vain terveellistää ruokavaliota uhkaavan diabeteksen takia. Ja siinä olen nyt käsittääkseni onnistunut. Tsemppiä teille jokaiselle, jotka painitte saman ongelman kanssa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea 1-vuotiaalle!! Ja paljon inspiraatioita myös tulevaisuuteen!!

seijap kirjoitti...

Onnea taaperoikään ehtineelle blogillesi. Niin ja blogin pitäjälle myös.

Kangaskasa kirjoitti...

Minä löysin blogisi tilkkuilutiedon etsimisen yhteydessä. Kesän aikana langat alkoivat kuljettaa minuakin. Ja sitten tulivat helmet.. ja... ja... Blogimaailma vie mennessään. Kaikki käsillä tekeminen on mukavaa ja blogiasi on kiva lukea.

Onnea 1 vuotiaalle blogillesi sekä onnistuneelle muodonmuutoksellesi. Hienoa!

Tuuli kirjoitti...

Synttärionnittelut blogille ja onnittelut myös blogin pitäjälle ruokaremontin huimista tuloksista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1 vee blogille ja täytyypä nostaa pipoa tuolle laihdutusurakallesi! Hienoa!

Tellu kirjoitti...

Oli tosiaan virkistävä neuletapaaminen, ja olisimme voineet porukalla juhlistaa blogisi 1-vuotista taivalta, jos olisit vähän vihjannut. No, onnittelut tulevat tässä. Ja tosi mahtava juttu tuollainen kilojen putoaminen vuoden sisällä, kyllä saat olla ylpeä itsestäsi. Eikä se paino takisin tule jos jatkat samalla elämäntavalla. Iän myötä naisille kyllä saattaa tulla lantiolle ylimääräistä hormonaalisten muutosten vuoksi, mutta se on kuitenkin eri juttu kun ylipainon kertyminen. Jatketaan samalla hyväksi osoittautuneella tyylillä: tehdään paljon käsitöitä, surfataan netissä, kirjoitetaan ja luetaan blogeja ja opastetaan puolisoita ottamaan hyviä blogikuvia ;)

kuttu kirjoitti...

Kiitokset kaikille onnitteluista!