29.10.06

peppi-sukat

Viimeiset Socktoberfest-sukkani valmistuivat. Nämä ovat ensimmäiset tekemäni polvisukat ja nimesin ne Peppi-sukiksi kun jotenkin vaan tulee peppipitkätossumainen olo kun laittaa ne jalkaan.

Varret tein Langankuluttajalta saamastani 7 veljestä jättiraidasta ja lavat yksivärisestä pinkistä 7 veikasta. Sitä sattui olemaan kerä varastossa. Ihan täsmälleen samaa väriä se ei kuitenkaan ole tuon raitalangan pinkin kanssa, mutta ei poikkea kuitenkaan niin paljoa että sitä huomaisi ellei tarkemmin katso. Tuossa kuvassa pinkki näyttää lähinnä punaiselta, mutta kyllä se oikeasti on pinkkiä. ;) Oli hiukan vaikeaa tuo kuvaaminen...

Olimme torstaina kuuntelemassa Rehupiiklesin huumoripläjäystä ja siellä bongasin tämän jussipaidan tuunausvinkin jonka haluan jakaa kanssanne.

Jussipaita saa siis näppärät ja ennen kaikkea tyylikkäät hapsut kun solmii lankoja sievään riviin hihansuusta toiseen saakka.
Joo-o, saakohan sitä koskaan niin paljoa aikaiseksi, että neuloisi itselleen jussipaidan... Tuskinpa. Pari vuotta sitten ostin oikein täysvillaisen jussipaidan mutta enpä ehtinyt pitää kuin pari kertaa kun oli jo kesän aikana joku ötökkä syönyt reikiä paitaan. Pitäis varmaan ostaa vaan tekokuituinen halpis-jussipaita niitä tilanteita varten kun iskee tarve jussipaita päällä keikaroida.

5 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Voi miten herkulliset Peppisukat! Ethän vaan lähde ostamaan itsellesi omaa hevosta.
Ja Jussipaitaa on joku entrannut oikein huumorin kanssa. Jos tekis ittelle salmiakkikuvioisen lyhyen hameen ja käyttäis helmaan tuota lankaideaa ;)

Kanerva kirjoitti...

Ihanat sukat!

kangaskasa kirjoitti...

Tosi kivat Peppi-sukat!

Riikka kirjoitti...

Ihanan pirteät nuo Peppi-sukat, tosi kivat =) Kiitos onnitteluista

Meeri kirjoitti...

Loistavaa! Ihan kuin olis itse tehnyt :D Hyvä että sain "lohdutettua" sinua, kun sain höynäytettyä neuleitten pariin...