26.10.06

sny muisti!

Salaisen neuleystävän antaman ennakkovaroituksen innoittamana syöksyin tänään heti töistä tullessani postilaatikolle. Ja siellähän paketti odotti! En ehtinyt edes saksia etsiä kun oli kiire avata. Tällaista sieltä paljastui:

2 vyyhtiä Fritidsgarnia, värit aivan nappiin! Ja kassinkahvat ja vielä pussillinen Sinellin kuvionappeja ja kortti. Lämpimät kiitokset ihanalle salaiselle ystävälleni!
Nuo langat ovat minulle uutta, ennakolta tiesin vain että jotain huovutettavaa niistä voi tehdä. Sny ehdotti että jos kassin, mihin nuo kahvat voisi laittaa. Onkohan kenelläkään hyviä (=helppoja) ohjeita?

Sukkakuun kolmannet sukat ovat edelleen vaiheessa. Hyvässä vaiheessa, toisen sukan kantapääkin on jo tehty. Jos ei ihmeempiä esteitä tule, niin valmistuvat viikonlopun aikana.
Tilkkuinspistä nyt odottelen. Haluaisin antaa vauvanpeiton lahjaksi, mutta jossain se inspis nyt on tavoittamattomissa. Sain jo päätettyä mallin ja kankaatkin, vaikka en ole ihan varma riittääkö kankaat valitsemaani malliin. Ohjeen mukaan ei riitä, mutta niissä nyt usein on ylimääräistä.

Ensilumet on täälläkin jo nähty ja pari kertaa sulaneet. Viime yönä tullut lumi on vieläkin paikka paikoin jäljellä. Taitaa se talvi siis tulla, vaikken millään tahtoisi myöntää. Vuohet pääsevät vielä päivisin laitumelle, mutta öiksi laitan navetan oven kiinni. Sitten kun päivätkin alkavat olla pakkasen puolella, täytyy pitää navetan ovet kokonaan kiinni. Ei välttämättä vuohien itsensä takia, vaan vesipumppu ei saa jäätyä. Talven tulo merkitsee myös koiralle siirtymistä sisään päiviksi. Nyt se viettää päivänsä ulkoaitauksessa, siis sen aikaa kun olemme töissä. Kissat saavat olla milloin missäkin. Meirami tietysti on vielä melkein kokonaan sisällä, mutta aikuiset kissat saavat kulkea mielensä mukaan. Vaan kyllä nekin talven kylmyydessä enimmäkseen sisälle hankkiutuvat.

2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Ihanat langat. Kassiohjeessa en oikein osaa auttaa. Tulee jotenkin noista väreista ajatus Dominoneuleesta. Siunausta päivään

Tellu kirjoitti...

Minä ostin viime viikolla juuri tuota sinistä lankaa. Anneliinassa oli siitä tehdyt hienot tossut. Jos kiinnostaa, niin voisin tuoda sen ohjeen neuletapaamiseen. Tossua en vielä ehdi tehdä näytteeksi.