15.10.06

sukat, kassi ja kuttupaita

Ehtipä siinä taas viikko vierähtää. Socktoberfestin merkeissä väkersin toiset sukat tässä kuussa. Lankana edellisessä bloggauksessa esittelemäni Regia. Ja kerä riitti, vaikka montaa metriä ei yli jäänyt.

(jalkojeni omituinen väri johtuu punaisista sukkahousuista ;)

Tämän kahvipussikassin sain valmiiksi tänään.

Kun nyt vanhemman koneeni sain nostettua pöydälle tätä kassia varten, kokeilin samalla ommella myös pikkukassia kissanruokapusseista. Onnistuihan sekin, mutta pienistä pusseista ei kahvoja saa. Kehittelin kahvaideaa päässäni ja päätin että teen ne nyöristä ja laitan sirkkarenkaat kahvojen kiinnitykseen. Vaan enpä löytänyt niitä renkaita nyt mistään, ovat liian hyvässä tallessa. En viitsinyt kahvattomasta kassista kuvaa ottaa. Palaan asiaan mikäli saan kahvat joskus paikoilleen...

Tässä jokin aika sitten Rocking Psycho tarjosi minulle vuohisabluunaa. Tottakai sen halusin itselleni! Nyt vasta sain aikaiseksi kokeilla sillä painamista. Tuli tällainen vuohipaita.

Taisin pakata kuvaa hieman liikaa kun näyttää vähän tuhruiselta. Oikeasti painatus on ihan selkeä ja onnistui hyvin.

Alkava viikko onkin sitten kansalaisopistojen syyslomaa. Joka tarkoittaa että iltaisin pitäisi olla enemmän aikaa käsitöille. Mutta pahoin pelkään että ainakin alkuviikon illat kuluvat töiden merkeissä. Ensi viikolle osuu taas ruuhkahuippu josta ei ilman ylitöitä selviä. No, jospa sitten loppuviikosta voisi pitää ylityöt vapaana.

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Ihanat sukat JÄLLEEN, mulla on vasta se yksi sukka tehtynä. Alkuviikon iltoina pitäisi vielä haravoida pihaa, joten jos sitten loppuviikosta minäkin ehtisin ottaa kutimen käteeni.

Cavia kirjoitti...

Brazil-kassi! :)

Juuri ostin ensimmäisen Brazil-paketin, tavoitteena juuri tuollainen kassi. En ole noista perinteisistä Juhla Mokista (tsih) yms. innostunut, mutta tuo on hienon värinen. Samoin Saludo-kassi mulla on keräyspaperikassina, ja sekin on hieno.