25.11.06

kivoja yllätyksiä

Onni potki minua ja voitin peräti kahdesta blogista yllärit. Ensiksi saapui Helmiä ja tilkkuja -blogin Barbron itse tekemä kännykkäkoru. Koska mun kännykkä on niin vanha, ettei siihen saa korua kiinni, laitoin tämän farkkutakin rintataskuun roikkumaan. Kivasti sopii tuo sininen väri farkkuun. Lasisydän on niin taidokasta tekoa, että kateeksi käy. ;)

Raisan blogissakin onni suosi ja postissa tuli eilen näin ihana yllätys.

Suklaapatukoista jäi sentään kääreet kuvattavaksi. Isäntä ne söi, ihan luvan kanssa. Tuo oikealla oleva punainen lanka on veikeää, siinä on kukan muotoisia paljetteja mukana.

Suuret kiitokset Barbrolle ja Raisalle!!!

Pääkallopipojen mallilla olen tehnyt nyt kaksi kirjainpipoakin. S-pipo itselleni ja K-pipo menee tämän päivän nimipäiväsankarille. Itse pipot ovat siis mustaa 7-veljestä ja kirjaimet jälkeenpäin kirjottu ketjusilmukoilla Valovillellä.Alkuviikon oli niin kiirettä töissä, että tein ylitöitä yhden päivän verran. Sain siis pitää torstain kokonaan vapaata töistä. Suuntasin kaupungille ja kiersinkin kauppoja niin että sain jalat rakoille. Löysin kummitytölle osan joululahjasta ja itselleni mm. kauan etsimäni punaisen neuletakin. Muitakin vaatteita löytyi ja tietysti käsityötarvikkeita myös. Matto-Lammilla on kaikki kankaat -30%, vasta nyt ehdin niitä tutkailemaan. Mukaan tarttui vain kahta kangasta, heppoja ja herneitä.

Lankasaaliissa on mukana myös eilen ostamani pari kerää. Janne-lankaa en ole ennen ostanutkaan, mutta ajattelin että siitä voisi sukat tehdä. Ehkä paksuja sukkia tulee myös Isoveljestä. Tai jotain joululahjaksi menevää. En ole vielä mitään joululahjoja tehnytkään. Woolista olisi tarkoitus tehdä joko panta tai pipo.

Kiitokset kuvameemin kommenteista. Moni ihmetteli kangaskokoelmaani. Omasta mielestäni se ei ole isokaan, olenhan sentään yli 10 vuotta tehnyt tilkkutöitä. Ainakin kun jotain suunnittelee, niin aina puuttuu kankaita. Siksi ostelen aina kun jotain kivaa näen, että on sitten mistä ottaa. Jonkin tietyn teeman mukaisia kankaita kun harvoin samalla kertaa kaupasta montaa löytää. Esim. afrikkateemaa olen kerännyt jo kauan, mutta vieläkään en ole niistä mitään saanut tehtyä.

4 kommenttia:

Hempukka kirjoitti...

Heipsan!

Menitkö ihan oikeasti ostamaan neuletakin, vaikka osaisit sen itsekin tehdä??? Minä en millään saa itseäni ostamaan enää neuleita, kun kerran itsekin voisin sellaisen tehdä.

Kuvat kotoasi olit muuten laittanut blogiisi niin, ettei minulla ole päivitystä näkynyt, vaikka kuulut suosikkeihini. Omituista. Mutta näkeehän ne näin jälkeenpäinkin. Kotoisan näköistä teillä! Miehesikin taitaa olla aika lailla omani kaltainen ahkeroija.

TilkkuSatu kirjoitti...

Minäkin kävin Matto-Lammilla, keskiviikkonailtana ;) Ostin vähän enemmän kangasta....

Raisa kirjoitti...

Hei! Kivaa että paketti oli mieluinen! =)

Tellu kirjoitti...

Hienoja pipoja jälleen. Sinulla on niin tasainen kädenjälki. Ja olet saanut otettua mustasta tosi hyvät valokuvat.