16.11.06

paljastus

Nyt en ole enää salainen neuleystävä. Paljastin itseni viimeisessä paketissa. Ystäväni on Tiina, joka esittelee paketin omassa blogissaan. Salainen neuleystävä on ollut tosi kiva juttu!
Oma ystäväni muisti minua kortilla, mutta ei vielä paljastanut itseään. Ja minä kihisen jännityksestä! ;)

Koska Tiina nyt tietää kuka olen, uskallan esitellä nämä silmukkamerkitkin tarkemmin. Nämä alla olevat merkit kun menivät sny-paketissa.

Tuo kännykkäkoru on kuvassa siksi, että siitä sain mahti-idean miten voi toteuttaa noita silmukkamerkkejä. Siis laitoin pätkän nailonlankaa lenkiksi, sulatin päät yhteen niin että tuli pallukka ja sitten laitoin sopivan kokoisen helmen lankaan. Olin tosi onnellinen kun tuon kekkasin, vaikka idea onkin siis varastettu tuosta kännykkäkorusta. Käytössä tällaiset silmukkamerkit ovat ainakin itselläni osoittautuneet oikein toimiviksi.

Viikonloppuna olisi Tampereen käsityömessut, mutta ne jäävät nyt minulta väliin. Täältä olisi kyllä bussikuljetus, mutta... Minä jo ylitin harrastebudjetin, kun hankin talveksi lämpimät ratsastusvaatteet ja -kengät. Eikä minulla tällä hetkellä ole niin kovaa hinkuakaan messuille, kun on menoja muutenkin sinne ja tänne.

Tilkkutäkki makaa edelleen keittiön pöydällä ja odottaa tikkausta. Eilen illalla aloitin taas uutta pipoa, tällä kertaa Lauran BB-pipoa lahjaksi saamastani Ainosta. Yritin katsoa leffaa samalla kun aloitin ja jouduin paitsi luomaan silmukat kahteen kertaan, myös purkamaan ensimmäisen kerroksen kahdesti kun aina vaan meni laskut sekaisin. Enkä vieläkään ole varma tuleeko piposta edes sopivaa, kun se näyttää aika löysältä tässä vaiheessa.

Seinäjoen neuletapaamisten järjestelyssä sattui yllättävä takaisku. Paikka jossa olemme tähän saakka kokoontuneet, ei ihan täytä vaatimuksiamme mm. valaistuksen suhteen ja olemme miettineet uutta kokoontumispaikkaa. Yksi meistä kysyi sitten eräältä nimeltä mainitsemattomalta huoltoasemalta, jossa on iso kahvio, että voisimmeko alkaa kokoontua siellä. Arvatkaa mikä oli vastaus?! "Normaali ravintolatilamme on tarkoitettu ja varattu ainoastaan kahvila-ravintolatuotteiden nauttimiseen". Eli tuli kielto! Tarjottiin kyllä erillistä kokoustilaa, joka maksaisi 30 euroa kerta! Hämmästystä tuo vastaus herättää erityisesti siksi, että meillä oli tarkoitus vaihtaa sinne juuri hyvien tarjoilujen vuoksi, kun monet menemme suoraan töistä päin ja olisi kiva syödä samalla. Siis ihan maksavia asiakkaita olisimme, toisin kuin viikonloppuisin paikan täyttävä nuoriso.
Onkohan missään muualla tullut vastaavaa kieltoa neuletapaamisille?

6 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Upea oivallus nuo silmukkamerkit.

Olipas mielenkiintoinen vastaus tuolle neuletapaamiselle. Luultavasti kuitenkin olisitte tuonut paikalle positiivista julkisuutta ja joitakin eurojakin.

Anonyymi kirjoitti...

eikö nuo helmet luiskahda pois langasta jos ovat "vapaalla"? ja voihan siihen lankaan tehdä ihan perinteisen solmun.

TiinaV kirjoitti...

Kiitos vielä kerran toimivista silmukkamerkeistä. Ekassa paketissa lähettämäsi ovat olleet jo kovassa käytössä, nämä odottavat vielä puikoille pääsyä!

kuttu kirjoitti...

Anonyymille: ei ne helmet itsekseen luiskahda, kun on sopivan kokoinen reikä helmessä lankaan nähden. Irti ne toki saa jos ottaa. Sopivien helmien löytäminen noiden teossa hankalin vaihe onkin. ;)

Hahtuva kirjoitti...

Oletteko kysyneet kokoontumistiloja jonkun koulun käsityöluokasta? Niissä on yleensä riittävä valaistus ja ainakin täälläpäin koulujen luokkia on vuokrattu iltaselle jos jonkinlaisille harrastekerhoille.

kuttu kirjoitti...

Hahtuva: niiden neuletapaamisten idea on olla julkisella paikalla, siis kahvilassa tms. Seinäjoella ei vaan tuo kahvilakulttuuri vielä oikein kukoista. Iltaisin ei juuri mikään paikka ole enää auki.