28.11.06

sny-paketti

Kivat postit senkun jatkuvat. Sain eilen viimeisen salaisen neuleystävän lähettämän paketin. Paketissa oli kirje, josta kävi ilmi että ihanien lähetysten takana on ollut Hasbu. Kiitokset vielä kerran kaikista saamistani muistamisista, olet ihana ystävä!
Ja tässä siis viimeisen paketin sisältö.

Keskellä Martta Wendelin -joulukalenteri, oikealla pieniä piparimuotteja, alareunan nalleparaati asusti tuossa pienessä pahvilaatikossa ja punaiset lankavyyhdit ovat Silviaa. Aivan ihania juttuja kaikki, mutta nuo puikonpäänallet olivat aivan yliveto! Niitä on tehnyt mieli jo jonkin aikaa, mutta kun lähikaupoista ei löydy, niin en ole tullut sitten tilanneeksi mistään. Koirakin niistä tykkäsi, varasti yhden kun vein nallukat sohvalle esitelläkseni niitä isännälle. Koira ei onneksi ehtinyt saada vahinkoa aikaiseksi kun jo jäi kiinni varkaudestaan.

Pari pipoa sain sunnuntaina viimeisteltyä. BB-pipo kirjavasta Ainosta oli tekeillä jo hetken aikaa. Vaikka malli sinänsä on helppo, se ei ollut tarpeeksi rento minulle. Koko ajan kun piti miettiä että onko nyt silmukoiden siirtokerros vaiko ei. No, pipo valmistui kuitenkin ja ihan kivahan siitä tuli.

Olen tykännyt niin kovasti tuosta edellisessä bloggauksessa esittelemästäni S-piposta, että teki mieli tehdä lähes samalla perusmallilla vielä ainakin yksi pipo. Kun sattui sopivasti löytymään langanjämiä, siis 7 veljestä. Tässä raitalanka on säärystimistä ylijäämää ja yksivärinen punainen jostain virkatusta piposta.Mun pitäisi oikeasti nyt alkaa miettiä jo jotain joululahjoja. En ole tehnyt vielä yhtään mitään! Ainoastaan kummitytölle on ostettu lahja valmiina. Jotenkin joulun ajatteleminenkin tökkii nyt. Suurin syy on tietysti työni, joka on joulun aikaan paljon normaalia stressaavampaa. Viime viikko oli töissä normaalia joulunavausviikkoakin kiireisempää. Toinen syy taitaa olla se, että olen hamstrannut itselleni niin paljon harrastuksia ja muita menoja, että rentoutuminen on jäänyt vähiin. Eikö joulun voisi siirtää tammikuulle?

6 kommenttia:

aura kirjoitti...

Ihanan värisiä pipoja. Aloitin juuri bibon Ainosta ja minulla meinaa mennä hermot, koska jokaisen siirron kohdalla pitää tarkata, ettei langasta tule puikolle vain puolet.

Tellu kirjoitti...

Sun pitää laittaa tuo seiskaveikan pipon ohje jonnekin blogiisi helposti saataville ja/tai lähettää ohje Novitaan tai jotain.
En ole minäkään vielä päässyt joululahjoja tekemään. Työlistalla on ollut lapaset ja seuraavaksi jotain Virkkaa jouluksi kotiin -tempaukseen. "Vaiheessa" on vielä punamusta laukkukin. Mutta jospa loppuviikosta pääsisin neulomaan niitä töppösiä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voinkin sitten kommentoida ihan omalla nimelläni!

Hauskoja pipoja olet tehnyt!

seijap kirjoitti...

Ihanat pipot. Mulla olis melkein kerä Ainoa. Kenellehän tuon värinen pipo sopisi. Oma väri se ei ole vaikka tykkäänkin mutta vie kaiken värin pois.
Ihana SNY-paketti

Vanilla kirjoitti...

Sä sait jo tietää sny:si.. Mun pitää vielä huomiseen jännittää, kun tulin tänään kotiin puol8 ja seiskalta on menny posti kii.. Sähköpostiin oli nimittäin tullut lähetyskoodi.. Itsas mulla pieni epäilys on..:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun jollakin muullakin on sama fiilis bibosta. Tosi kiva malli ja haluaisin joululahjaksi tehdä moisen. Olen jo aloittanut petroolinsinisestä Ainosta, mutta lanka halkeilee koko ajan ja monen rivin jälkeen huomasin että olen laskenut väärin. Siis ei saa antaa tikuttaa vaan, pitää laskea ja tarkkailla. Mutta jos innostus löytyy vielä, teen sen, sillä malli on nätti.