12.12.06

omituiset sukat

Vai oletteko samaa mieltä otsikon kanssa?


Aloitin näitä ajat sitten, mutta jo varressa into loppui kun näin miten omituisesti värit asettuvat. Sitkeästi päätin kuitenkin viedä aloittamani työn loppuun. Teräosassa värit sitten menikin mukavammin. Mutta eivät enää toisen sukan terässä ihan yhtä kivasti. No, kaipa nämäkin sukkina menee, vaikka eivät niin symmetriset olekaan.
Lankanahan oli kesällä värjäämääni 7 veljestä. Voi olla että samalla tyylillä värjäämäni Nalle jää käyttämättä... Tai voihan se toimia ihan hyvinkin, näkyy olevan niin sattuman kauppaa miten nuo värit asettuu.

Ja joulu senkun lähestyy. Vielä kun jaksaisi ensi viikon keskiviikkoon saakka pakertaa töissä, niin sitten jouluruuhka on ohi. Omaan mieleeni olen joulumielen saanut aika kivasti nyt. Työmatkoilla olen kuunnellut Radio Dei:tä ja muutama joululaulu on virittänyt joulutunnelmiin. Kaupassa taustamusiikkina kuuluvat joululaulut vain ärsyttävät, mutta noin omassa rauhassa yksikseen autolla ajellessa kuuntelee laulujen sanojakin. Tänään kuulin jopa yhden laulun josta tykkään kovasti, mutta en ollut edes muistanut sen olemassaoloa kun sitä niin harvoin kuulee. Se oli Ella Lahtisen laulama, nimi taitaa olla Paimenen yösoitto.

10 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Yllättävän samanlaiset nuo raidoitukset!

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että aika hassut sukat. Jostapa tulikin mieleeni, että kun joskus olet piristystä vailla laita noi sukat jalkaan ja hassuttele :) eli tee kaikkea villiä ja hassua. Meillä kotona hassutellaan monesti. Se piristää kummasti sekä mieltä että parisuhdetta. Hassuttelusukkia meillä ei tosin ole..

rasa kirjoitti...

Sukissa on jotain psykedeelista! (Tulikohan tuo fiini sana nyt oikein?)

seijap kirjoitti...

Sukat ovat mielenkiintoiset. Jollain tavalla jopa kauniit. Minä olen kuunnellut netin kautta jouluradiota, mutta se kuuluu vaan täällä yläkerrassa kun kone on täällä joten alakerrassa haen joulutunnelmaa Radio Dein kautta.

seijap kirjoitti...

Haastoin sinut tarinoimaan. Poikkeahan Heimolassa.

wilmuska kirjoitti...

Eksyin tänne,SeijaP:n sivujen kautta, ja mun on nyt ihan pakko kaivaa puikot esille ja aloittaa tommonen pääkallopipo.Tein syksyllä esikoiselle 11-v pääkallo tumput ja ne oli suoranainen hitti,noiden nuorien keskuudessa...ja nyt kiitos tuosta ohjeesta...tää täti lähtee neulomaan = )

Kukka-75 kirjoitti...

Eksyin blogiisi, yhdistävänä tekijänä käsityöt ja eläimet. Voi kun saisikin vielä joskus vuohia. On ollut ja ne ihania!

Hahtuva kirjoitti...

Rasa sen sanoi - todella psykedeeliset sukat. :O Voisin kuvitella, Helsingin kauppahallissa noista maksaisi jonkun genren nuoriso maltaita... Itse olen hillitympien kuosien ystävä! :)

Aurinko kirjoitti...

Kerrassaan ihanat!! Juuri sellaista mitä minä rakastan, ei mitään tylsää tasaraitaa, vaan kivoja kuvioita ja kirkkaita värejä! :)

kuttu kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Pitäisköhän laittaa nuo sukat myyntiin... Voi olla että itse ei tule niitä kuitenkaan pidettyä.