21.12.06

pärvötystä

Ensinnäkin pahoittelut haamupäivityksestä. Vaihdoin Bloggerin betaan, ja ihan kuten arvasinkin niin hermot meinaa mennä. Sen takia vitkuttelinkin siihen siirtymistä mutta arvelin että pakko kai sitä joskus on vaihtaa. Ja itse vaihto kesti ja kesti ja sitten oli linkkien ääkköset muuttuneet omituisiksi ja siitä blogilista otti sitten päivityksen.

Asiaan.
Eipä tullut sitten jussisukkia, ei ollenkaan. Tämä kun meni purkuun.

Alunperin näistä piti siis tulla polvisukat, mutta koska kuvion kohta oli liian tiukka, ajattelin tehdä tuollaiset lyhyemmät varret. Mutta tuohon saakka neulottuani tajusin, että ei tämäkään ole hyvä. Se oli nilkasta liian löysä ja niin sitten päätin purkaa eli pärvöttää koko teelmän. Lanka odottaa nyt aikaa parempaa ja ehkä saan vielä joskus ne polvisukat tehtyä. Mutta ilman jussikuvioita.

Lisäsin tuohon vasemmalle linkin Pukin taloon. Siellä bongasin ihanan pehmoleluvuohen ja Helvi oli niin ystävällinen että kävi ostamassa minullekin omani. Paketti saapui tosi nopeasti ja nyt olen päässyt jo halimaan omaa pehmovuohta. Oikea ihqupihkuli! ;D


Ostin tässä jokin aika sitten Prismasta lankaakin, mutta nyt vasta muistin kuvata. Nämä lienee niitä Novitan kampanjalankoja, ovat erikoisen värisiä ja hintakin oli normaalia halvempi.

Väri on siis kirkkaan keltainen, lähes neonkeltainen. Normaalivalikoimassa oleva keltainen väri on paljon pehmeämpi. Jostain syystä nuo neonvärit nyt miellyttävät silmääni. Kivahan sitä on muistella nuoruusvuosia, silloin suosikkini oli väriyhdistelmä musta-neonvihreä.

Issikkalangat sain kerittyä. Kamalasti lenteli karvoja ympäriinsä keriessä ja sainpa langan sotkeentumaan kerijälaitteeseenkin kun yritin tehdä liian isoa kerää. Oli sitten pakko katkaista lanka ja tehdä yhdestä vyyhdistä kaksi kerää.


Huomenna on töissä perinteinen jouluhartaus. Minä sitten tykkään siitä perinteestä. Sen jälkeen on hyvä lähteä joulunviettoon ja jättää joulua edeltänyt työstressi taakseen.
Hyviä jouluja en ihan vielä toivottele, tarkoitus on blogata vielä ennen aattoa.

3 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Suloinen vuohi!

Vanilla kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Etsiskelen epätoivoisesti tuota Novitan kirkkaan keltaista lankaa. Tarvisin yhden kerän ystävän villasukkiin. Jäikö sinulta mahdollisesti yksi kerä laatikon pohjalle? Kiittäisin, jos voisin ostaa langan sinulta. =)