9.1.07

issikkasukat ja vaihtarilaukku

Hui miten onkin aika vierähtänyt, yli viikko edellisestä bloggauksesta. Ehdin mä yhdet sukat tässä välissä vääntää, vaikka harvinaisen paljon kulutin viikonloppuna aikaa heppatallillakin.
Mutta tässä ne sukat, lankana on issikkalanka jota jo aiemmin esittelinkin.

Sukista tuli paksut ja varmasti lämpimät. Mutta lanka on niin karkeaa, ettei sukkia todennäköisesti voi paljaalla iholla pitää. Toisten sukkien päällä lienevät hyvät ja uskon että nuo islanninhevosen karvat antavat kestävyyttä. Neuloessa langasta lenteli karvoja niin paljon, että piti olla koko ajan tarraharja käden ulottuvilla.

Esittelin aikaisemmin ne joulun aikaan tekemäni pienet punaiset laukut jotka menivät vaihtoon. Nyt olen saanut myös oman vaihtolaukkuni ja se on tässä.

Laukku on tosi siistiä työtä ja veikeän mallinen. En tiedä selviääkö se noista kuvista mitenkään, mutta kun laukku on kiinni, on vetoketjun kohta taitettuna näkymättömiin. Japanilaisten keksimä malli. Laukun teki minulle Maritta, kiitokset hänelle!

Eilen oli neuletapaaminenkin ja ihmisiä oli paikalla ihan mukavasti. Koska sain nuo sukat valmiiksi juuri sunnuntai-iltana, aloitin sitten pikaisesti pipoa jämälangasta että olisi jokin työ mukaan otettavaksi. Pipo on edelleen kesken ja hieman mietityttää tuleeko siitä liian kireä. No, aika näyttää, joutuuko lanka palaamaan takaisin kerälle.

Tällä viikolla alkaa taas kansalaisopistot ja jälleen kerran minä päätän, että ensi syksynä en aloita yhtä montaa harrastusta. Mutta totta kai nyt pitää vielä kevätkausi jatkaa kun kerran olen opistopassin maksanut. ;)

5 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Upea laukku! Kumma juttu, miten vaikeaa neuletapaamisiin sopivan neuleen valitseminen on. Pari kertaa olen sortunut ottamaan mukaan liian vaativan neuleen, eikä sen neulomisesta ja juttelusta ole tullut yhtä aikaa mitään -on sitä ennättänyt neuloa sitten kotona!

Pirkko kirjoitti...

Kivannäköiset nuo issikkasukat. Ratsastava tyttö olisi ihan innoissaan tuollaisista. Mutta jos lanka on karkeaa, niin antaa olla ;)

Vanilla kirjoitti...

Jos sun piposta tulee pieni, niin mun omasta leveä ja matala, mutta en pura! Vaikka lanka olisikin ihana käyttää johonkin fiksuun..

Pami kirjoitti...

Luettu Maaseudun Tulevaisuudesta blogistasi. Tämä onkin kyllä suosikeissani, joten käyn melkein aina kun päivitetty.

barbro kirjoitti...

Mistä ostit issikkalankaa?