16.1.07

pipo... taas!

Tulihan tästäkin pipo. Tiivishän se on, mutta ei silti kiristä. Pipo on ohut, mutta joskus tuollaistakin tarvitsee.

Lankana on Opalin sukkalanka, jota jäi viime vuonna tekemistäni sukista. Ja jäi sitä vieläkin, tähän meni vain 28 grammaa. Silmukoita on aloituksessa 116, mutta seuraavaan pipoon voisi laittaa hiukan enemmän. Puikkokoko oli 2,5.

Viime viikolla tein kaupasta kivan löydön. En nykyään paljoa askartele, mutta kun näin nämä kuviolävistäjät, niin ne oli pakko saada.

Yleensähän noissa on kuvioina nalleja ja sydämiä ja kukkia, mutta näissä olikin heppa ja aurinko. Hintakin oli halpa, vain 1,70. Ja nämähän löytyi Mikolta Tuurista. Eilen ei enää ollut kuin muutama jäljellä, eikä heppoja niistä yhtään.

Suonette anteeksi jos rasitan teitä taas heppajutuilla, mutta minkäs teet... Ne alkaa olla yhä isompi osa mun elämää, tekis koko ajan vaan mieli viettää aikaa hevostellen.
Viime lauantaina vietinkin kivan päivän, kun kävin tutustumassa minulle uuteen hevoseen ja hepan omistajaan. Pitihän sitä heppaa kuvatakin. ;) Jos en nyt väärin muista, niin tämän nimi on Nuunu.


Blogistani oli eilisessä Maaseudun Tulevaisuudessa juttua, joten toivotan täten tervetulleeksi kaikki lukijat jotka sitä kautta ovat tänne löytäneet.

4 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kivan pipon oot tehnyt ja noita ohuempiahan tarvitaan kun kevättä kohti mennään. Kävin lukemassa lehden jutun linkistäsi-hyvä juttu oli :)

Hannaliini kirjoitti...

Hieno pipo! Ja heppajututhan ei väsytä, vaan piristää (ainakin mua)!

Tellu kirjoitti...

Mukavaa kun lehdetkin kirjoittavat neuleblogeista, olisit voinut ihan hyvin paljastaa kasvosi :) Kivat kommentit teiltä molemmilta.

Barbro kirjoitti...

Siis onko nyt joku heppavirus liikenteessä vai onko kaikki heppahöperöprinsessaruususet heränneet unesta, kun yks sun toinen tunnustautuu hevoshulluksi. Nuunulla on muuten komeat kajalit.