22.1.07

pipot ei kiristä


Pipoviikkojen kunniaksi tekaisin pari pipoa ihan häthätää. Vasemmanpuolimmaisen aloitin viime viikolla, kun ajattelin että olis hyvä olla lääkäriä odotellessa jotain tekemistä. Unohdin sen kuitenkin kotiin ja tein valmiiksi lauantai-iltana. Lankana on Novitan Fiesta, jota löysin syksyllä Anttilasta. Täyttä tekokuituahan se on, mutta väri on hyvä. En arvannut kerällä olevasta langasta, että siitä tulisikin raidallista.
Ja kun kerästä jäi vielä sen verran, ettei olisi riittänyt enää yksistään pipoon, niin otin mukaan Teddy-langan jämät. Neuloin joka toisen kerroksen Fiestalla ja joka toisen Teddyllä. Tuo pipon tikuttelin eilen leffaa katsoessa.
Silmukoita molemmissa on 68, 2o 2n neulosta tein 6:n pyöröpuikolla. Tosi nopeasti valmistuivat noin paksusta langasta. Ja kuten otsikko sanoo, nämä pipot ovat hiukan löysähköjä, mutta tuntuvat päässä ihan mukavilta.

3 kommenttia:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Siis, montako pipoa sinulla jo on?
Entäs miehelläsi? Vastaa, jos "kehtaat" ;)

kuttu kirjoitti...

No tuota... Äkkiseltään kun laskin, niin jotain viitisentoista on tuossa näkösällä, loput jossain piilossa. Varmaan kymmentä pipoa olen tänä talvena ehtinyt pitämään.
Isäntä käyttää vain yhtä mun tekemääni, ruskeaa teddy-pipoa. Ulkohommissa sitten kaupan pipoja. ;)

Barbro kirjoitti...

Ihanat värit tuossa pipossa. Näillä pakkasilla kun saattaa jopa pipoakin tarvita vaikka toistaiseksi olen tarennut korvaläpillä. Olen nääs syntymälahjana saanut sellaiset jouhet päähäni, että harvemmin pipon tarvetta tulee. Muuten ajattelin kirjoitella niitä heppajuttuja blogiini hiukan enemmän ... "yleisön pyynnöstä" huolimatta ja sen vuoksi. ;-)