27.1.07

rekiretkellä

Eilen pääsin toteuttamaan yhden hetken aikaa haaveilemani asian. Pääsin rekiretkelle! Ja kyllä se oli niin kivaa kuin olin ajatellutkin sen olevan. Jotain nostalgistahan tuollaisessa vanhanaikaisessa reessä on, vaikka en ollut koskaan ennen moista kokenut.
Tässä sitä mennään. Minä olin siis takana matkustajana ja räpsin kuvia vain ojentamalla kameran sivulle.

Oli satanut sopivasti uutta lunta ja pakkanenkin lauhtunut.

Tässä näkyy tuo rekikin ja heppa kokonaan. Heppa on suomenhevonen Paukku, jolla myös ratsastin sitten illemmalla. Paukun karvoja on klipattu, siksi sen kyljet näyttää vähän hassun kaksivärisiltä.

Rekiretkelle pääseminen mahdollistui, kun pääsin kerrankin valoisaan aikaan arkipäivänä tallille. Se taas oli mahdollista siksi, että töistä oli virkistyspäivä joka loppui jo kahden aikaan. Päivän anti ei muuten niin järin virkistävä ollut, mutta yksi mielenkiintoinen luento oli, josta sain ajattelemisen aihetta ihan käsitöihinkin saakka. Tulin nimittäin tietämään, että olen aistien kautta reagoiva ihminen. Ja sellainen ihminen voi olla työyhteisössä hankala, koska hän puuttuu yksityiskohtiin. Aloinkin sitten miettiä käsitöitäni. Ja kyllä vaan, en ole edes tavannut ketään toista, joka ei voi sietää esim. raitalankojen täsmäämättömiä raitoja. Sekin tuli taas mieleeni, kun otin riskin ja sitten tein nämä sukat.

Helpotus oli suuri, kun tällä kertaa raidat täsmäsivät! Edellisen kerran kun tällaiset sukat joskus viime talvena tein, eivät raidat täsmänneet ollenkaan ja siksi pelkäsin nytkin pahinta. Mutta ehkä Novitalla on raitojen täsmällisyys parantunut? Oli miten oli, olen todella iloinen näistä sukista nyt. Sopivat mukavasti farkkujen kanssa ja tuli vähän pidemmät varretkin.
Ei varmaan uskoisi, mutta vaikka mulla on sukkia miten paljon, aina on puutetta jostakin. Viimeksi eilen oli puute juuri tämän pituisista varsista, kun nuo kuvan sukat oli silloin vielä kesken.

(Kuvista tuli näköjään vähän tuhruisia, kun tein eri ohjelmalla kuin ennen ja pakkasin vahingossa liikaa)

5 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Sukat näyttävät tosi herkullisilta. Tosi hyvä väri tämä uusi sininen raita.

Hanna kirjoitti...

Ihanan täsmälliset sukat. Minäkin yritän aina saada raidat kohdalleen ja välillä olen liiankin tarkka raidoista.

sibylla kirjoitti...

Voi pääsipä tuomoiseen rekeen, empä koskaan ole ollut!

muoriska kirjoitti...

Kiitos paketti perillä.
Kuvaan huomenna paremmalla valolla :)
EI kannata yhtään hävetä.. kun ei ollut lankaa... alkaa se hampsterikuukausikin.. :)

käksä kirjoitti...

Kivat sukat ja raidatkin kohillaan :) Minä saan harmaita hiuksia raitojen kanssa, ne on kertakaikkiaan pakko olla kohillaan tai menee sukat purkuun :/