1.1.07

vuodenvaihteessa

Tässä viime vuoden viimeiset käsityöni. Ale-ostoksilla ollessani ostin vain yhden ainoan kerän lankaa, sinikirjavan Isoveljen. Se muotoutui pipoksi lauantaina.

Pipossa on 84 silmukkaa ja neuloin 4:n pyöröpuikolla. Hiukan isompi piposta olisi saanut tulla, mutta ei tämäkään ihan kiristä. ;)

Näistä polvisukista toinen valmistui vasta tänään, mutta suurin osa kuitenkin viime vuoden puolella. Lankana on Janne. Siitähän piti tulla ne jussi-sukat, mutta tuli sitten tällaiset.

Oikeanpuoleisessa kuvassa farkkuhameen kanssa, tätä käyttöä varten siis tein nämä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, ehkäpä sitä tarkenisi käyttää hametta talvellakin.

Vuosi vaihtui tällä kertaa ihan lumettomassa maisemassa. Edellisen yön vesisade sulatti kaikki lumet ja vuohet pääsivät vielä vuoden viimeisenä päivänä laitumelle. Liekö koskaan ennen maisema näyttänyt tältä 31.12.

Meillä ei yleensä vuoden vaihtumista juhlita mitenkään, mutta tällä kertaa käytiin ulkona syömässä. Juhlaan oli nyt syytäkin, koska meillä mieheni kanssa tuli 15 vuotta siitä kun menimme kihloihin. Kyllä vuodet vierii nopeasti!

3 kommenttia:

Hahtuva kirjoitti...

Onneksi olkoon sulle ja miehellesi! :D

Kaisa kirjoitti...

Onnea merkkipäivänä! :)

Tulin vain kertomaan, että edelleen kiinnostaisi päästä sinne neuletapaamiseen, mutta nyt maanantai jää kyllä välistä. Näin jossakin osoitteen josta näkee näiden paikallisten tapaamisten aikataulun, mikähän se mahtoi olla...??

kuttu kirjoitti...

Seinäjoen seudun neuletapaamisten tikkuajat-sähköpostiryhmän osoite on: http://groups.yahoo.com/group/tikkuajat/