28.2.07

lomailua

Nyt on se kauan odotettu talviloma! Viime viikko töissä olikin harvinaisen kiireinen, joten loma on todella paikallaan juuri nyt. Mulla ei nytkään ollut mitään suurempia suunnitelmia lomaksi, vaan teen mitä kulloinkin sattuu huvittamaan. Tarkoitus oli hieman tilkkuihin taas paneutua, mutta ainakin vielä se on jäänyt tekemättä.
Sain sentään jotain pientä näperrettyä viikonloppuna, kun tein nämä heijastimet.

Nuo sydämethän ostin sieltä Ideaparkin Sinellistä, ripustimet on verhonipsuja ja lankaan pujotin puisia helmiä joita tilasin joskus HelmiQ:sta. Käyttö vaan osoitti jo, että tuo verhonipsu ei ole kauhean hyvä, kun heijastin lähti jo irti heti kun ekan kerran nousin autosta. Jäi johonkin turvavyöhön kai kiinni.
Toiset villasukat Laurilan langoista tuli myös valmiiksi. Kivat tuli näistäkin, vaikka vähän epähuomiossa päästelin vartta menemään niin että raidat unohtui. ;)


Vähän on tullut ulkoiltuakin, vaikka viime viikon ratsastustunti jäi väliin pakkasen takia. Sunnuntaina olin elämäni ekaa kertaa hevosella kärryajelulla ja pääsin vähän kokeilemaan ohjastamistakin. Se oli kivaa, eikä varmasti jää viimeiseksi kerraksi. Maanantaina käväisin sitten elämäni ensimmäisen kerran raveissa. Ihan vaan pistäydyttiin kaverin kanssa, oli kyllä tosi kylmä viima.
Eilen olikin jo paljon mukavampi sää, kun olin taluttelemassa tätä Bulla-ponia.

Tallilta järjestettiin rekiajelua Urheiluopiston perhelomalaisille ja Bulla lähti mukaan "maskotiksi". Sitä sai lapset rapsutella. Olis kyllä pitänyt olla satulakin sillä, kun aika moni olisi halunnut talutusratsastusta. Mutta ensi kerralla sitten.

Huomenna on jälleen neuletapaaminen Seinäjoella Cafe Framessa. Tapaamme jo klo 16.30 eteenpäin. Tervetuloa!

Ei kommentteja: