19.2.07

shoppailua

Tuli sitten mentyä koko viikonloppu niin ettei ehtinyt paljoa kotona koneella istua. Lauantaina toteutimme isännän kanssa vihdoinkin reissun Ideaparkiin Lempäälään. Reissu oli ihan mukava, vaikka ei sieltä ostoskeskuksesta lankakauppaa löytynytkään ja ihmisiä oli ihan liikaa.
Isäntä katseli kattorakenteita ja minä tein vähän ostoksiakin, mm. nämä tarttuivat mukaan.

Tuo Huopakirja on ollut haaveena jo kauan, mutta ilmestyessään se maksoi päälle 30 euroa ja jäi sen takia ostamatta. Nyt sen sai 15 eurolla. Takana muutama kangaspala Eurokankaan palalaarista. Kirjan päällä on ostokset Sinellistä, se olikin kiva yllätys. En tiennyt Sinelliä siellä olevan, ja vähän piilossa se olikin mutta vahingossa osuin kohdalle. Taidan olla saksifriikki ja siksi piti ostaa tuollaiset hassut sakset. Oikeasti ne on tarkoitettu 3D-kuvien leikkaamiseen, mutta halusin ne siitä huolimatta etten ole kyseisiin kuviin (vielä) hurahtanut. Ja helmiä pikkupussin ostin myös, oli kiva katsoa helmivalikoimaakin ihan kädestä pitäen. Nettisivuilla kun helmiä katselee, ei oikein saa käsitystä millaisia ne luonnossa ovat.
Olihan se ostoskeskus iso, mutta ei ole mikään tarvis heti päästä uudelleen. Ravintoloihinkin oli niin pitkät jonot, että päädyttiin sitten syömään vasta Tampereen keskustassa.

Menomatkan käytin hyväkseni ja vaihteeksi virkkasin autossa. Keksin vihdoin käyttöä parille Palma-kerälle, jotka sain viime kesän KIP-päivän arvonnassa. Niistä tuli tällainen huivi uusimman Novita-lehden ohjeella. Tein pidemmän kuin ohjeessa oli, jatkoskohtaa ei valmiista huivista huomaa.

Paluumatkalla alkoikin sitten jo hämärtää ja jouduin kuskiksikin, joten enempää ei ehtinyt käsitöihin paneutua. Tultiin kotiin Jalasjärven kautta ja Juustoportissa piti tietysti poiketa. Oli kiva yllätys, kun siellä oli Kolatun vuohenjuustoja myynnissä. Loppumatkan satoi räntää ja oli hiukan ikävä ajokeli, mutta kotiin selvittiin turvallisesti.

Viime viikollakin ehdin jotain vääntää, vähän kuin välityönä isännälle pipon Drops Alpacasta. Sain kerän jostain blogiarvonnasta ja ajattelin kuluttaa sen tähän kun itse en niin kovasti ruskean ystävä ole.

Mutta arvaahan sen kuinka siinä kävi. Käytin lankaa kaksinkertaisena ja se loppui kesken. Kävin ostamassa toisen kerän ja siitä kului vain vähäsen, joten nyt mulla on taas kerä Alpacaa jemmassa! :)

Eilinen päivä oli myös kiva, vietin koko päivän tallilla heppoja hoidellen ja kävin parin hepan selässäkin. Raitista ilmaa tuli enempi kuin moneen viikkoon yhteensä. Tallilla on tosi kiva ilmapiiri ja se heppakärpäsen purema on kyllä vakava sairaus... En olisi mitenkään vielä vuosi sitten uskonut että joskus lapioin ihan omasta halusta ja huvikseni hevosensontaa...

1 kommentti:

seijap kirjoitti...

Minulla on vielä ideapark käymättä, vaikka lähempänä asutaan. Kivoja juttuja olit sieltä löytänyt. Viime viikolla olin korttikurssilla jonka piti Minna ideaparkin Sinellistä.