3.3.07

satulassa

Askarreltiin sitten isännän kanssa tällainen satulatuoli, että saan kuivaharjoitella kotona. Isäntähän tämän lähes kokonaan teki, kun tarvi sahailua ja uretaanin kanssa räppäämistä. Itse satula on käyttökelvoton hevoselle, koska sen runko on poikki, joten sain sen halvalla. Rungon poikkinaisuus ei haittaa tässä yhtään mitään. Jalkana on normaali konttorituolin jalka ja sen päällä vanerista sahattu kehikko jonka päällä satula lepää. Satula ja kehikon väliin laitettiin uretaania joka muotoutui satulaan, mutta ei kuitenkaan tarttunut kiinni, koska välissä oli muovia. Vanerin reunat päällystettiin sitten nahalla.


Sain mä sitten vihdoinkin tartuttua edes vähän toimeen tilkkujenkin suhteen. Ensiksi viime viikonloppuna nostin esiin pinon afrikkalaiskankaita, mutta pari päivää esillä oltuaankaan ne eivät houkutelleet tarpeeksi. Sitten nostin toisen pinon; keltaisia ja violetteja, joiden leikkausta olen joskus pari vuotta sitten jo aloittanut. Eivät puhutelleet nekään. Sitten kaivoin kaapista kolmannen pinon ja siitä lähdettiin. Hiukka huonolla suunnittelulla lähdin matkaan, enkä vielä tiedä tuleeko näistä mitään valmista, mutta tällaista on tähän mennessä syntynyt.

Noi oranssi ja myrkynvihreä on varmaan monien inhokkivärit, mutta minä jostain syystä tykkään tuosta ärhäkästä yhdistelmästä.

Tänään käväistiin isännän kanssa Seinäjoella ja tuli ostettua muutama kerä lankaakin, vaikka alunperin oli vaan tarkoitus kirppareilla pyörähtää. Mutta kun Anneliinan ohi kävellessä huomasin ikkunassa loppuunmyyntilaput, niin pakkohan sitä oli poiketa. Sääli että liike lopettaa. Mukaan lähti 4 kerää, vaikka ei nuo kovin paljoa olleet alennuksessa.
Sitten vielä Anttilasta ostin tuon vihreän Samos-kerän, kun nyt kerran alkuun päästiin.


Torstain neuletapaamisessa meitä oli tällä kertaa vain 4 henkeä paikalla. Minä neuloin punaista pipoa josta oli tarkoitus tulla saparopipo, siis aukot ponnareille. Vaan ei siitä tullutkaan sellaista, se näytti ihan hölmöltä. Purin sitten reikiin saakka ja aion tehdä siitä ihan tavallisen pipon. Mutta kesken se vielä on.

Loma alkaa olla lopuillaan ja maanantaina on palattava taas töihin. Loma on mennyt ihan kivasti, mutta olishan sitä vielä toisenkin viikon voinut relata...

10 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Joku viikko takaperin oli sen myynti-ilmoitus eparissa, toivottavasti ostaja löytyy. Tämän kuun olen töissä 7-17, mutta täytyy yrittää ehtiä poikkeamaan tuolla ennen kuin lopettaa. Sovitteko, että missä huhtikuun tapaaminen pidetään?

kuttu kirjoitti...

Ei sovittu vielä seuraavan tapaamisen paikkaa, koska ei ole varmaa miten kauan Cafe Frame on remontin takia suljettuna. Jos hyvin käy, niin se on vain muutaman päivän kiinni.

Sipi kirjoitti...

Kävin Anneliinassa reilu viikko sitten ja silloin kysyin lopettaako kauppa kokonaan niin omistaja sanoi ettei lopeta vaan ostaja ehdokkaita on useampia eli hänen mukaansa liike jatkuu..toivotaan niin.
Kiva satulatuoli sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kierrätysidea "käyttökelvottomalle" satulalle. Mä haluun kans tommosen tuolin.

Heidi kirjoitti...

Jaanan kautta olen sun blogia alkanut seuraamaan... Pakko kommentoida että aivan mahtavasti käy nuo värit tilkkutyössa keskenään! Tulee varmasti upea mitä teetkin:)

Päivi kirjoitti...

Loman loppuangstia täälläkin puretaan lukemalla päivätettyjä blogeja. Hyvä idea tuo kankaiden puhuttelu ja esiin nosto, täytyy kopioida idea.

Ultsi kirjoitti...

Loma se loppui täälläkin, helposti ois vielä voinut jatkaa pari viikkoa. Oranssi-vihreä yhdistelmä on tosi hyvä, väriä elämään!

Barbro kirjoitti...

Moi!
Tuohan on sitten se ihan oikea satulatuoli. Tuommoisen miekin ottaisin. Mulla yhdenlainen satulatuoli on, mutta siinä istuu kuin "ilman satulaa". Mahtavaa!

Betty Boop kirjoitti...

Tosi kiva idea tää satulatuoli! On varmasti hyvä istua.
Iloista pääsiäisen jatkoa!

Artesaaniplanttu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.