26.4.07

ajankulua

Taas on vierähtänyt aikaa pari viikkoa, mihin lienee aikani kulunut...?

Pääsiäisestä lähtien tein ahkerasti tietokoneella ratsastusseuran jäsenlehteä. Koska lehti oli ihka ensimmäinen, minulla kului paljon aikaa sivujen ulkonäön suunnittelemisessa. Ohjelmat joita käytin (Scribus ja Gimp), olivat myös uusia joten oman aikansa otti niiden käytön opetteleminen. Jonkin verran tuotin sisältöäkin itse ja etsin kuvia omista arkistoistani, mutta suurin osa jutuista tuli seuralaisilta. Viime viikolla lehti tuli sitten "uunista ulos" ja varsin tyytyväinen olen lopputulokseen.

Viime lauantaina kävimme isännän kanssa Tampereella Hot Rod & Rock show:ssa. Isäntää kiinnostaa jenkkiautot ja minä tykkäsin katsella ihmisiä. Täältä maalta kun lähtee tuollaiseen tapahtumaan, niin näkee eksoottisesti pukeutuvia ihmisiä. ;D Kamera unohtui harmillisesti kotiin, mutta tässä yksi isännän kännykällä ottama kuva, jossa ihailen kivaa pick-upia.


Tampereella ehdittiin hätäiseen käväistä kaupungillakin. Mulla oli asiaa vain ratsastustarvikeliikkeeseen. Ostin itselleni uudet ratsastushousut, sellaiset farkkujen näköiset. Liike sijaitsee Tallipihassa ja siellä oli isännällekin katseltavaa niissä vanhoissa puurakennuksissa.

Muuten vapaa-aika on kulunut pitkälti tallilla. Olen tykästynyt yhteen Vili-heppaan, ja olen nyt vuokrannut sitä muutaman kerran ja pyrin siihen että jatkossa pääsisin 2 kertaa viikossa ratsaille. Siis vuokraan Viliä tunnin ja toinen tunti sitten normaali opetettu ratsastustunti millä tahansa tallin hevosista.
Vili on 17 vuotias suomenhevosruuna, mukavan rauhallinen ja varma. Sen selässä ei ole vielä tarvinnut pelätä putoamista, vaikka kävin viime maanantaina ensimmäistä kertaa sillä maastossakin.


Pari käsityötä on kesken eikä nyt vaan ole intoa tehdä mitään. Aloitin viimeksi neuletapaamisessa Huopasesta lapasta, mutta se on kesken edelleen. Vaikka se oli Tampereen reissullakin mukana, ei vaan huvittanut tehdä sitä yhtään.
Toinen keskeneräinen työ on ompelujuttu, mutta siihen pitäisi saada paksumpaa vanua. Pitäisi käydä Seinäjoella saakka hakemassa kun ei lähempää löydy. Kuka arvaa mikä tästä voisi olla tulossa? Ensimmäinen oikein arvannut saa palkinnon!

10 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Satulan alusloimi?

JaanaM kirjoitti...

Siis sä et käyny lankakaupoissa??????????
Olen erittäin, erittäin huolissani..
Ollaan vissiin menetetty sinut????
Huoh...


Juurikin tänään mietin, arvaisinko viritellä uudestaan hevosharrastustani. No, en!!! Mitä tapahtuisi MINUN käsitöilleni sen jälkeen. Kysyn vaan.

Tuukko Kauhavalle?

Elli kirjoitti...

Ensimmäisenä täälläkin tulisi mieleen satulahuopa. Mutta koska työn kokoa ei saa selville kuvasta niin voihan siitä tulla vaikka mitä :D

Jaana taas kirjoitti...

En ees tota kysymysta huomannu, kun järkytyin niin.

Siitähän tulee sulle liivi ratsastuskilpailuihin (paksumpi.. hmmm.) mettään meni.
Se on sitten toi loimi.

Tai sitte se on tota, tota, kissanpesä :)

Eiku (vuohille se ei käy) koiran peti! Se se on.

Anonyymi kirjoitti...

En sano, että minä tällä taas, mutta sehän on selvä laukku(raipoille, kannuksille, sualle, kaviokoukulle jne).
Minäkö katkera...

:D

kuttu kirjoitti...

Muoriska ehti ensin, siis satulan alle tuleha satulahuopa siitä pitäisi tulla. Muoriskan osoite mulla onkin tallessa, joten postia tulee jossain vaiheessa. :)
Jaana, ihan totta, ei tehnyt yhtään mieli lankakauppaan. Kangaskauppaa etsin, että olisin saanut tuohon satulahuopaan paksumpaa vanua, mutta eipä siellä Lielahdessa enää kangaskauppaa ollut enkä sitten Tullintorille enää ehtinyt.
En tuu Kauhvalle, menen... arvaat kyllä minne! ;D Mutta Sjoelle olis sitten tarkoitus tulla.

Kati :) kirjoitti...

Selkeä satulahuopahan tuo! ;)

Alkaa muuten vahvasti tuntua, että hevoset on vieneet Kutun kokonaan mennessään. Ja se ei ole paha juttu ollenkaan!
Mielestäni maailman kaunein eläin tuo paljon uutta ja upeaa elämään, kunhan saa vain hevoskuumeesta kunnolla otteen...

Ainoa vaan, että kukas se nyt neuloo meidän isännälle uuden pääkallo-lempipian kun se hukkasi edellisen lapinreissulla, mokoma?

terkuin: Tyynelä

muoriska kirjoitti...

Kiitos Kuttu, paketti on perillä.
Terveisiä muuten myös yhteiseltä tuttavaltamme, kävimme päiväkahvilla tänään. :)

Bsrbro kirjoitti...

Voe! Siis satulahuopa! Kuule teitkös sen flanellista vai tavallisesta puuvillasta. On tämä aika hassua, kun yhtä aikaa hurahdettiin näin heppailuun. Ei kai me olla kannustettu toisiamme vahingossa???? Hih!

kuttu kirjoitti...

Tuo materiaali ei ole flanellia, vaan ihan puuvillaa mutta hieman paksumpaa. Muistuttaa lähinnä intianpuuvillaa enkä tiedä miten sitten mahtaa kestää käyttöä pidemmän päälle. Nyt se on jo pesty kerran ja toiseen pesuun on menossa. Karvat tuohon imeytyy aika pahasti, niitä on hankala saada pois. Mutta niin se taitaa olla kaupasta ostetuissa huovissakin.