4.4.07

matalalentoa

Taas on päiviä vierähtänyt, enkä ole saanut käsitöitä yhtään eteenpäin. Kesken on edelleen yhdet sukat, vaikka kuvittelin saavani ne valmiiksi viikonloppuna ja voisin aloittaa jotain uutta huomisessa neuletapaamisessa.
Tapaaminen on siis 5.4. klo 17 eteenpäin Seinäjoen keskustassa Cafe Framessa.

Viime perjantaina kävimme isännän kanssa Seminaarinmäen Mieslaulajien konsertissa. Se oli todella hyvä! Show oli jopa hulvattomampi kuin edellinen näkemämme. Ihmetyttää mistä ne älyvapaat ideat oikein tulevatkaan. Tämänkertaisessa ohjelmassa hilpein oli mielestäni sumopainijapuvut, tässä jotain häivähdystä siitä mitä sain kuvattua:

Semmareitten uusi levy ilmestyy 18.4., ei meinaa malttaa odottaa. :)

Perjantain ratsastustunti jäi siis konsertin takia väliin, mutta viikonloppuna olin kuitenkin tallilla. Sunnuntaina tallille tuli vieraita naapuritallilta ja sitä varten leivoin pitkästä aikaa pullaa. Siitä on lähes 2 vuotta aikaa kun viimeksi olen pullaa vääntänyt ja huomasi että taidot oli hiukan ruosteessa. Mutta syödyksi ne tuli kuitenkin. :)
Maanantaina käytin pikkusiskoani talutusratsastuksessa. Annoin tunnin hänelle synttärilahjaksi, kun hän ei ole koskaan ollut hevosen selässä. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta minä olin se joka hikosin ja kroppa oli eilen hiukan jäykkä. Oli siis yllättävän rankkaa taluttaa isoa hevosta kokonainen tunti. Sisko pysyi hyvin selässä, eikä ainakaan sanonut ettei koskaan enää.

Pääsiäinenkin on tulossa. Täällä Pohjanmaalla trullit kulkee ensi lauantaina kerjuulla, joten todennäköisesti ei olla silloin kotona. Usein on pääsiäislauantaisin käyty kylässä kauempana asuvien ystävien luona, mutta nyt ei ole vielä suunnitelmia.
Pakastimessa odottaa lampaankoipi, jonka ajattelin pääsiäisenä laittaa ruuaksi. En ole koskaan ennen sellaista paistanut, joten nähtäväksi jää miten se onnistuu.
Pääsiäiskortit jäivät tänä vuonna lähettämättä. Pari viikkoa sitten etsin kaupassa kortteja, mutta koska en löytänyt sopivia kortteja, jätin sitten kokonaan ostamatta. Olisin halunnut kortit, jotka esittävät pääsiäisen hengellistä sanomaa, mutta tarjolla oli vain tipuja ym. aiheita. Joka tapauksessa, Hyvää Pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!

Tässä vielä luontokuva näystä, jonka kohtasin tiistaiaamuna työmatkalla. Sattui olemaan kamera mukana, joten piti heittää u-käännös ja käydä räpsimässä kuvia. Laskin että joutsenia oli yli 60 ja pitivät aikamoista meteliä. Kuvassa siis vain osa parvesta.

8 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Oi, Semmarit vaan ovat mielettömän upeita!!! Itsekin nauroin syksyllä maha kippurassa noita sumojuttuja.

seijap kirjoitti...

Vakitervehdykseni pääsiäiskortteihin on "Pääsiäisen sanomasta sydämemme saavat ilon ja toivon"
Tänä vuonna jäivät lähettämättä, mutta Iloista Vapahtajan ylösnousemuksen juhlaa, kaima.

JaanaM kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä! Vaikka huomenna nähdäänkin...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, tulolla ollaan tänään käymään tyttelin kanssa. En saanut sitä osoitetta listalle laitettua, mut saat sen sit tänään.Lähdenkin tästä kollaamaan lankakoppaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis terveisin villeroinen ja tytteli.

JaanaM kirjoitti...

Ihana tapaaminen taas! Kiva juttu!
Tuli tässä mieleen se, mitä sanoit päivittämisestä, kun ei ole tullut tehtyä käsitöitä.. Blogi on Sinun, ja jos innostut jostain muusta, niin sitten kirjoitat siitä halutessasi. Niinhän minäkin (ja moni muu) rönsyää välillä hyvinkin kauas käsitöistä. Äläkä liikaa ajattele, mitä muut sanoo, olkoot lukematta, jos ei kiinnosta!
Minä luen vaikka mistä, jos edes välillä vilautat täällä villasukkia/pipoja/kaulahuivia/vuohia/hevosia jne :)

Sipi kirjoitti...

Mukavaa Pääsiäistä!
Ihana lintukuva,harvoin näkee tuollaista määrää joutsenia kerralla :)

möhönasu kirjoitti...

Aurinkoista ja rauhaisaa pääsiäistä ;)