9.5.07

karkulaisia

Maanantaina oli kotiin tullessani tällainen tyttölauma vastassa pihassa:

Olivat sitten karanneet aitauksesta. Ensimmäisen kerran karkasivat jo sunnuntaina ja kun kerran pääsevät karkaamisen makuun niin sen jälkeen tullaan vaikka väkisin läpi. Isäntä korjaili aitaa ja sen jälkeen siellä on jo pari päivää taas pysytty.
Tuossa kun kuvailin tyttöjä, sain yhden kivan haukotuksen Nelliltä ikuistettua. Kuva on vaan hiukan kaukaa ja näin rajattuna ei ole kovin tarkka, mutta näkee siitä kuitenkin miten hassu on tuo vuohen haukotus. Aika harvoin sitä näkee ja vielä harvemmin saa kuvattua.


Viime perjantaina vietimme isännän kanssa 15-vuotis hääpäivää. Kävimme leffassa katsomassa Spider-Man 3:n, joka valitettavasti oli pettymys. Sen päälle käytiin syömässä samassa paikassa jossa aikoinaan vihkimisen jälkeen ruokailtiin. Paikka on nykyään Huviretki, silloin 15 vuotta sitten se oli vielä nimeltään jokin muu, enpä muista mikä. Mutta ruoka oli hyvää.
Aiemmin mietittiin että oltaisiin juhlistettu hääpäivää vähän erikoisemmin, mutta aikatauluongelmien takia ei sitten voitukaan lähteä kauemmas kotoa. Mutta mukavasti se meni näinkin.

Käsitöille en ole paljoa ajatuksia uhrannut. Mielessä käväisi tehdä lisää satulahuopia ja sillä mielellä pistäydyin kangaskaupassakin. Mutta en löytänyt sellaista kangasta jota ajattelin. Mukaan tarttui kuitenkin yksi myrkynvihreä pala tilkkukangasta. Oikein äitelän vihreää harvoin löytää ja siksi piti ostaa vaikka en ole varma onko edes tarvetta. ;) Ne talvilomalla aloittelemani tilkut on edelleen kesken, niissähän on väreinä juuri kirkkaanvihreä ja oranssi.

Ensi viikko mulla on kesälomaa! Vain viikko tällä kertaa, päälomajakso on sitten myöhemmin. Suuria suunnitelmia ei ole, mutta tiistaina on tarkoitus mennä neuletapaamiseen. Ehkäpä saan sitten jatkettua Huopas-lapasta reilun kuukauden tauon jälkeen. ;)
Siis, Seinäjoen seudun neuletapaaminen on tiistaina 15.5. klo 17 eteenpäin Cafe Framessa. Tervetuloa uudetkin!

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onnea hääparille! :)

Viepä terveisiä neuletapaamiseen, minä riehun tiistai-iltana museolla...

MeRzU kirjoitti...

Sattumalta tänne paukahdin, ja aivan rakastuin kuttuihisi! Ovat niin ihania eläimiä...

talikko kirjoitti...

Kauniita ja kivan värisiä kuttuja. Toivottavasti eivät toiste karkaile. Haukotuskuva on myös hauska =)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Ihania! ... ja haukotus, tulinpa niin hyvälle tuulelle!