21.5.07

lomailua & ostoksia

Lomaviikko oli ja meni. Blogia ei tullut kirjoitettua, kun tuntui ettei ole oikein mitään kerrottavaa. Suurin osa ajasta taisi kulua taas tallilla, siellä oli mm. aitakökkä (=talkoot), saatiin hepat uusille vihreille laitumille.
Tiistaina ennen neuletapaamista ehdin shoppailla peräti 5 tuntia. Hakusassa oli lähinnä vaatteita ja teinkin pari hyvää löytöä. Menen kaverin veljen yo-juhliin tekemään jotain tarjoiluhommia ja sitä varten tarvitsin paidan, jonka sitten löysinkin. Päivän paras löyty oli Lindexin alerekistä punainen kotelomekko, jonka hinnaksi jäi kaikkien alennuksien jälkeen alle 5 euroa! En ollut uskoa korviani. Mekosta oli kyllä nappi irronnut, mutta äkkiäkös minä sen ompelin kiinni. Mekolle ei vielä siinä vaiheessa ollut edes käyttötarkoitusta tiedossa, mutta parin päivän kuluttua sen ostamisesta tuli kutsu häihin. Nyt ei siis ole senkään puoleen pukeutumisongelmaa. ;)

Lisää ostoksia tein lauantaisella retkellä Vaasassa. Kävimme mahdollisuuksien torilla, mutta emme ehtineet kuulemaan kenialaisen il Murran -ryhmän musiikkia, joka olisi kovasti kiinnostanut. Mutta ryhmä myi torilla masai-koruja ja niitä piti ihailla. Jostain korukasojen alta pilkotti iso koru, jonka kaivoin esille. Arvioin sen hinnaksi jotain 100 euroa, mutta kysyin kuitenkin huvikseni, mitä se maksaa. Hinta oli vain 25 euroa! Kädet täristen sitten ostin sen. Olen tosi innoissani korusta, vaikka se on liian iso kaulassa pidettäväksi. Seinälle aion sen laittaa.

Korun alla olevan batiikkikankaan ostin myös torilta. Harmikseni en nyt muista mistä maasta noita kankaita oli tuotu, mutta jokin Vaasan seurakunnan osasto niitä myi. Samoja kankaita on ollut myynnissä useana vuotena ja minulla on niitä siis jo ennestäänkin, ei toki ihan samanlaista kuin tämä.

Vaikka lomaviikko oli muuten oikein mukava, varjosti sitä jälleen kerran flunssa. Tunnollisena työntekijänä sairastun aina lomilla, viimeksihän olin sairaana viime kesän kesälomalla. Kurkkukipu alkoi keskiviikkona, mutta koska kuumetta ei onneksi ole vielä ollut, ei flunssa ole paljoa menoa haitannut. Ehdin juoda jo pullollisen yskänlääkettäkin ja vasta viimeistä annosta ottaessani huomasin, että pullon kyljessä on kolmio. Ja olen ajellut autolla lähes joka päivä!
Nyt siis olen palannut töihin ja toivon kovasti, että flunssa alkaisi jo paranemaan. Seuraavat 2 viikkoa ovat tosi kiireisiä eikä varaa poissaoloihin ole.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon korun olet ostanut, seinällä se on varmasti katseenvangitsijana.
Sinun pitäisi tulla käymään "maailma kylässä"- tapahtumassa HKIssä edes kerran. Siellä on niin paljon juuri afrikkalaisia kojuja. Löytyy toki muutakin esim. latinalainen Amerikka. Itse osti viime vuonna n. 10m yhteensä erilaisia batiikkivärjättyjä kankaita Keniasta, Namibiasta,Etelä- Afrikasta. Kaikista kankaita meni suoraan tuotto kankaiden värjääjille Afrikkaan. Ja naisille. Tänä vuonna en valitettavasti päässyt tapahtumaan, mutta sehän on taas ensi vuonna toukokuun lopussa.
Maritta H

Barbro kirjoitti...

Siis ihanaa batiikkia. Ensi vuonna pitää pitää huoli, että pääsee ostamaan batiikkia. Haluaisin nimnomaan sellaisia batiikkikankaita jossa raha menisi mahdollisimman suoraan tekijälle. Sen verran olen kokeillut tekniikkaa, että tiedän mitä sen tekeminen on. Kiitos, Kuttu,kun sanoit ettei linkkini toimi sivuilla... se oli tosi outo virhe... en saanut sitä perinteisesti toimimaan vaan jouduin laittamaan koko sivuston nimen, mutta eipä tuo haittaa. Meillä tätiratsastajien toinen nimitys issikkapiireissä on tölttitantta. ;-)