8.6.07

kotimaan matkailua

Viime lauantain ylioppilasjuhlien työkeikka peruuntui mun osalta, joten käytimme päivän mukavasti isännän kanssa tekemällä ensimmäisen kesäreissun. Tänä kesänä ei ole tarkoitus lähteä minnekään yhtä yötä pidemmäksi aikaa pois kotoa, joten yhden päivän reissuja tehdään minkä ehditään. Viime kesäinen Lapin retki riitti tyydyttämään tarpeet pidemmästä reissusta taas muutamaksi vuodeksi. Kotona on vaan niin kiva olla, ja kun on noiden elukoidenkin hoito sitten aina järjestettävänä jos jonnekin pidemmälle lähtee.
Nyt kävimme siis Vammalan suunnalla, ensiksi suuntasimme Kiviniityn kotieläinpuistoon. Siellä oli tavallaan avoimet ovet, kun omistajaperhe vietti kai ylioppilasjuhlaa ja alueella sai kiertää ilmaiseksi itsekseen. Mielenkiintoisimpia oli tietysti vuohet ja alpakat, mutta komein oli tämä riikinkukko.

Mouhijärvellä kävimme katsomassa myös komeaa kirkkoa.


Retken varsinainen pääkohde oli kuitenkin Herra Hakkaraisen talo Vammalassa.

Kävimme siellä viimeksi joskus pari vuotta sitten ja silloin ostamani t-paita on nyt iso, joten halusin uuden sopivan kokoisen. Tällä kertaa emme käyneet varsinaisessa näyttelytilassa, vaan pelkästään shoppailemassa. Ostin paidan lisäksi vähän muutakin Hakkarais-krääsää.
Kunnas-teemoissa jatkoimme matkaa myöskin "Koiramäen taloon", eli talonpoikaismuseo Yli-Kirraan. Sielläkin oli yo-juhlat, joten katselimme museon rakennukset omin päin.
Illaksi sitten köröttelimme jo kotiin. Reissu oli ihan mukava ja onnistunut.

En malta olla laittamatta tähänkin postaukseen yhtä heppajuttua. ;) Tiistaina syntyi tallilla orivarsa, joka sai nimekseen Silent Memory ja kutsumanimi on Nemo. Tässä poitsu vetää sikeitä.


Huomenna onkin sitten KIP, eli kansainvälinen julkineulontapäivä. Seinäjoella kokoonnutaan Puistopolulla (kävelykatu), Käsityö-Aitta Fionan (ent. Anneliina) edessä klo 10-14. Säätiedotus lupaa hellelukemia, joten tervetuloa vaan nyt kaikki, säästä se ei ainakaan ole kiinni. ;)

3 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Tutut paikat olette kiertäneet. Toivottavasti teillä on onnistunut KIP-päivä!

Kaisa kirjoitti...

Voi jee, tahtoo kanssa Koiramäkeen... :D Mutta nyt hoidellaan auringonpolttamia. Oli tulinen KIP! ;)

Tätiratsastaja kirjoitti...

Ihana varsa!