14.6.07

no se on jyrä!


Tässä siis kuva-arvoituksen ratkaisu. Tuijam arvasi niin lähelle, että saa palkinnon kunhan ilmoittaa osoitteensa minulle (seijap(at)hotmail.com). Tuo vempele on siis jyrä jolla tiivistettiin maata heinän kylvämisen jälkeen.

Ja mitäs tämä sitten tarkoittaa...?

Ei musta himokuntoilijaa ole tullut, mutta jotain tarttis yrittää ja nyt on ainakin sykemittari ja kävelysauvat hankittuna. Tämän hetkinen kuntoni on välttävä, sain siitä oikein mustaa valkoisella kun kävin virallisessa kuntotestissä Urheiluopistolla. Lähdimme talliporukalla mukaan SRL:n kuntoilukampanjaan ja siksi pitäisi kuntoa kohottaa nyt kesän aikana. Syksyllä kisa sitten päättyy ja on uusi testi jolla dokumentoidaan kesän aikana tapahtuneet muutokset. Aika huumorilla tuo homma otetaan, mutta kunhan nyt ei sentään kunto huononisi tai paino lisääntyisi kesän aikana, niin hyvä sekin jo on.

Otin Milan mukaani tallille taas pitkästä aikaa ja tallitytöt innostuivat kokeilemaan miten estehyppy onnistuu. Ja onnistuihan se, pienen harjoittelun jälkeen mentiin näin hienosti.

Kiitos tallitytöille kuvasta!

Sunnuntaina käytiin isännän kanssa raveissa. Se oli ensimmäinen "oikea" raveissa käynti meille molemmille ja aika pihalla olimme touhusta. Veikkauksia emme todellakaan tehneet kun en edes tiedä miten se systeemi toimii. Mutta mielenkiintoista oli katsella hevosia ja varsinkin monte-lähtö oli erikoinen.
Ravialueen laitamilla kuvasin myös tallaisen unelman.

Sattuneesta syystä en vaan päässyt kärryttelemään, kun siellä oli useita lapsia jonottamassa siihen. Mutta kyllä mä vielä joskus!!! Eikös se ole hyvä että ihmisellä on haaveita?

1 kommentti:

Tellu kirjoitti...

Mulla on samat suunnitelmat kuin sulla tuossa toisessa valokuvassa. Pitäisi tämä toinen vuorotteluvapaapuolisko käyttää hyödyllisesti eli lisätä liikuntaa. Lenkkarit kävin jo ostamassa ja muutaman kerran olen sauvaillut (vai miten se nyt sanotaan), sykemittari kyllä vielä puuttuu. Mukavia lenkkeilyilmoja!