1.8.07

sadetta pidellessä

Kylläpä on vettä nyt riittänyt. Toista se oli vuosi sitten tähän aikaan, kun meidänkin lähde kuivui. Sisähommiin on kelit oivalliset, mutta välillä onneksi sade sen verran taukoaa että ehtii käydä Reetan kanssa kävelyllä. Sinänsä mua ei siis haittaa vaikka tämä ei yleisesti ottaen mitään mahtavaa lomasäätä olekaan.

Eilen olin pystyttämässä käsityönäyttelyä kotikunnan kirjastoon. Näyttely tuli hiukan kiireellä aikataululla, joku oli perunut näyttelynsä ja tutulta oli kysytty josko saisi käsityönäyttelyn. Lopulta meitä oli sitten 3 aikuista ja 2 lasta joiden töitä tuli esille. Mitään töitä ei siis tehty näyttelyä varten, vaan kerättiin varastosta valmiita töitä ja ihan sopivasti näyttelytila tuli täyteen. Minulta on näytillä 3 tilkkutyötä, kolmiohuiveja, kasseja ja sukkia.
Avajaisia ei pidetty, mutta pari toimittajaa kutsuttiin paikalle että ihmiset nyt kuitenkin saisivat edes lehtijuttujen perusteella näyttelystä tietoa.
Tässä pari kuvaa, joissa on omia näytillä olevia töitäni.
Käsitöitä en ole juurikaan ehtinyt tekemään. Maanantaina meni useampi tunti asioilla, kävin ostamassa Reetalle kaikkea tarpeellista ja tekemässä vakuutuksen. Tilasin myös eläinlääkärin rokottamaan ja se pitäisi tulla tänään. Paikkansa pitää sanonta, jonka mukaan rahanmeno vasta alkaa siitä kun on hevosen (mun tapauksessani ponin) ostanut. Yllättävän paljon vaan menee kaikkeen pikkusälään rahaa, kun niitä kerralla enemmän ostaa. Ja vielä jäi hankittavaakin, oikeastaan ne isoimmat hankinnat on sitten vielä edessä päin. Kunhan alan kouluttaa Reetaa kärryttelyyn, niin pitäisi löytää jostain ensiksi pienet valjaat ja sitten myös kärry. Ja koska harjoitteluun ei kannata uusia valjaita ostaa, olisi nyt käytetyt mutta ehjät mihishettis-kokoiset valjaat hakusessa.
Monet ystävät ja tuttavat ovat käyneet Reetaa katsomassa ja kaikki ihmettelevät miten pieni se on. :) Tässä kummityttö 5 v. tekemässä tuttavuutta.

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Kiva tuo näyttely, mutta kauanko se kestää? muistelen vaan, että joku on luvannut tulla vierailevaksi tähdeksi meidän Käsityöklubin sukka-aiheiseen tapaamiseen. Tai voithan sä käydä hakemassa sun sukat sieltä pois ennemmin tai neuloa uusia, onhan syyskuun loppuun vielä aikaa.
Mulla on ollut mielessä myös yksi näyttelyyn liittyvä juttu, mutta siitä joskus myöhemmin lisää.

talikko kirjoitti...

Ihana poni, onnittelut siitä!