19.9.07

elukkajuttuja

Kuten lupasin, tässä vielä pari mätsärikuvaa lisää. Nämä on kuvannut Tiia Takamäki, kiitos kun saan käyttää tässä!
Tässä ensiksi Reeta rusettinsa kanssa, jonka sai siis yleisöäänestyksestä jossa valittiin söpöin pikkuponi.

Ja tässä näyttelyn suurin ja pienin heppa. Ikää on molemmilla 1 vuosi, mutta korkeuseroa on lähes 90 senttiä! Tuo jättiläinen on rodultaan shire ja se kasvaa tuosta varmaan vielä kymmenisen senttiä.

Reeta ei ollut tuosta kohtaamisesta moksiskaan, mutta isompi heppa ei meinannut korkeuksistaan ensiksi edes huomata pikkuista lajitoveriaan. :)

Julkisuuttakin tuon mätsärin puitteissa tuli oikein roppakaupalla. Päädyttiin Reetan kanssa kansikuvatytöiksi sekä paikallislehteen että maakuntalehteen. Töissä onkin ollut mässäilyviikko, kun meillä on "sääntö", että jos on kuva lehdessä niin pitää tarjota työkavereille pullat. Tarjosin siis sekä maanantaina että tiistaina.

Mukavista näyttelytunnelmista tiputtiinkin vähän ikävämpiin eläinuutisiin heti maanantai-iltana. Pinja-vuohi oli taas ollut karkureissuillaan ja kun illalla palasin ponin kanssa lenkiltä, se tuli samaan aikaan talliin jalka verta vuotaen. Se on ilmeisesti astunut jonkin terävän päälle ja jalka luiskahtanut, koska haava on ihan sorkan takana, "nystyjen" alla.

Sopivasti tuli se ensiapukurssi käytyä, vaikka en tiedä oliko siitä tässä tilanteessa mitään apua. Mutta nyt ainakin tiedän että tosipaikan tulleen toimin enkä pyörry. Muuten kun olen aika herkkis noiden veri- ym. lääketieteellisten juttujen suhteen.
Nyt sitten kääritään sidettä jalkaan aamuin-illoin. Onneksi ei siis kovin pahasti käynyt ja Pinja pääsee jalalla kävelemään normaalisti. Paketti näkyy tuossa kuvassa oikeassa takajalassa.

Tässä vielä yksi kivempi kuva. Meirami on nyt sitten iso katti ja nähtiin sen ensimmäistä kertaa tuovan isompaa saalista kotiin. Siinä meillä kunnon rottakissa!


Reetan loimea sain lauantaina häthätää ommeltua sen verran, että sain sen hakaneulakiinnityksellä päälle pesun jälkeen ja sitten myös kuljetuksiin mätsäripaikalle. Loimesta puuttuu vielä kanttaukset ja kiinnityssysteemit. Haluaisin kantata mustalla, mutta en ole vielä keksinyt sopivaa materiaalia. Keskeneräisenäkin loimi oli ihan söpön näköinen Reetan päällä. :) Mutta valokuvaan vasta sitten kun se on ihan valmis.

6 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Onnea voitosta! Aivan ihastuttava Reeta!!!

Kaisa kirjoitti...

Ihailtiin tänään koko tikkuajaporukan voimin sun ja Reetan kuvia ja lehtijuttua. :)

Sipi kirjoitti...

Onnea! Hyvä juttu oli lehdessä, on sulla suloinen pikkuponi :)

Barbro kirjoitti...

IIIIK! IHANAT KUVAT!!!!Ihanat hepat! Ihana Reetta!

Stella kirjoitti...

Paaaljon Onnea voitosta! Kyllä Reetta onkin suloinen ja niin pikkuruinen :) Ja kai Meiramikin sai runsaat kiitokset valtavasta saaliistaan :O

Monna kirjoitti...

Tuossa juuri kahlasin läpi parin kuukauden Viiskunnat, jotka äitini toi mulle luettavaksi, ja luin myös mätsäristä :) Itsekö esitit Reetan? Komea ilmestys kyllä tuo shire!