13.9.07

hengissä ollaan!

No niin, onpas viikkoja vierähtänyt edellisesta blogimerkinnästä. Olishan sen toki pitänyt arvata, ainahan mulle käy loman jälkeen niin että töiden alkaessa vapaa-aika hupenee jonnekin. Lomalla kun ehtii tottua siihen, että aikaa on vaikka mihin ja yhtäkkiä sitä ei sitten enää olekaan. Ja Reeta kun tuli meille loman aikana, niin töiden alkaessa oli arjen aikataulut mietittävä senkin takia uusiksi.

Käsitöitä en siis ole juurikaan tehnyt. Tai no neuloin yhden pipon Tapion kaupan puuvillaraitalangasta, mutta siitä tuli jotenkin omituinen. Se on siis päättelemättä jossakin, odottaa että saisin päätettyä puranko vai viimeistelenkö.
Nyt on suunnitteluasteella loimi Reetalle. Tilasin sille riimun ja loimen, mutta täytyi todeta että ne olivatkin liian pienet, eikä isompaa kokoa ollut enää tarjolla. Loimen selän pituus oli kyllä sopiva, mutta se rantapallo siinä etu- ja takajalkojen välissä aiheutti aikamoista kiristystä! Tarvitsisin siis Reetalle fleeceloimen, sellaisen että sen alla voisi kuivatella pesun jälkeen. Muuten en vielä loimitarpeita ole tarkemmin harkinnut. Reetalle kasvaa varmasti kunnon talviturkki enkä haluaisi sen luonnollista kasvua häiritä. Vaikka olishan se niin söpöä puettaa pikkuista punaisiin loimiin. :)

Viimeisen kahden viikon ajan on vapaa-ajasta ison siivun vienyt ensiapukurssi. Olen joskus muinoin talouskoulussa suorittanut ykköskurssin, mutta en tullut koskaan uusineeksi sitä. Paljon olikin ensiapuohjeista muuttunut tänä aikana, vaikka en mä siitä edellisestä kurssista paljoa muistanutkaan. Tänä iltana oli viimeinen kerta ja nyt on kortti taas 3 vuotta voimassa. Eihän sitä koskaan tiedä mitä sattuu, kun noiden eläinten kanssakin paljon puuhailee.


Ensi viikonlopuksi onkin tiedossa toimintaa. Ratsastusseuramme järjestää hevosten match shown. Seura on uusi ja tämä on ensimmäinen tapahtuma mitä järjestämme. Ja ilmoittautumisia tulikin paljon enemmän kuin uskalsimme odottaa, lähes 40! Koko päivähän siellä arvosteluissa sitten menee. Lauantaipäivä menee toki jo siivoillessa ja paikkoja laitellessa, sunnuntaina olen sitten puffetissa. Paitsi välillä käyn näyttämässä Reetaa varsaluokassa. :) Jännittää sekin, vaikka tiedän että Reeta käyttäytyy todennäköisesti ihan asiallisesti. Sen verran paljon on tuota kävelemistä harjoiteltu. No ravissa voi olla pitelemistä, se kun menee helposti laukaksi.

Mun oli tarkoitus esitellä Reeta suitset päässä, mutta kun ne ryökäleen suitset on liian isot! En halua ottaa riskiä että mulla jää suitset käteen ja poni menee menojaan. Onneksi Reeta nyt on siis 1-vuotias ja sen ikäisen saa vielä esittää riimussa. Vaikka se ei yhtä tyylikkäältä näytäkään kuin suitset, niin valitsen kuitenkin sen varmuuden takia. Ettei tarvi muiden hermoiluiden lisäksi hermoilla sitäkin, että tippuuko se riimu päästä vaiko ei. :)

Ei oo helppoa yrittää ottaa nättiä kuvaa Reetasta. Jos ei muuta harmia ole, niin kuvaan tunkee ylimääräisiä elukoita... ;)

Ensi viikolla alkaa sitten kansalaisopistotkin. Viime syksystä opiksi ottaneena en haalikaan nyt joka illalle menoa. Ajattelin mennä siis vain itämaiseen tanssiin. Jumpat jätän suosiolla väliin, käytän senkin ajan toivon mukaan lenkkeilemällä Reetan kanssa. Vaikka pimenevät illat aiheuttaa siihen pienen haasteen. Heijastimia toki on jo, mutta otsalamppu on vielä testaamatta. Eilisellä lenkillä oli jo taskulamput mukana, mutta ehdittiin kotiin ennen pilkkopimeää eikä siis tarvittu keinovaloa.

1 kommentti:

Barbro kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä näyttelyyn! Kerrohan sitten miten meni.