16.9.07

mätsäriterveiset

Nyt on mätsäripäivä takana ja väsy on. Mutta tässä nyt ensiterveiset. Parempia kuvia saan toivon mukaan myöhemmin, mutta tässä nyt yksi jossa Reeta on arvostelussa.

Arvostelussa tuli odotetusti sininen ruusuke, eli tipuimme heti jatkosta. Tuomari naureskeli, että ei ole ennen noin pientä arvostellut. Tässä "tuomio": käynti: erittäin väljä 9, ravi: rento, väljä 9, käyttäytyminen: 8, esittäminen: 8, yleiskunto/-ilme: sopusuhtainen 8, muuta: jalat & kaviot 8. Erityisen tyytyväinen olen tuosta yleisilmeen lausunnosta, kun odotin että Reeta arvostellaan lihavaksi.
Esittelyssä Reeta oli melko levoton, oikein nätisti ei kävelty ja ravissa otettiin muutama laukka-askel ja ryntäiltiin hiukan. Taisi olla onni etten laittanut niitä suitsia.

Väliajalle keksittiinkin yllättäen pikkuponien yleisön suosikki -äänestys, ja siinä Reeta sai voiton! Mukana oli 4 muuta pikkuponia, mutta Reeta oli niistä kaikista pienin. Mukana oli myös Reetan isä. Vitsailtiinkin siinä, kun Reetan isän omistaja jutteli ponilleen, että katso tuossa on sun tyttäresi, että ori varmasti mietti, että taisipa äitisi käydä vieraissa... Reetan isä kun on siis pilkullinen, emä myös, mutta Reeta on musta. Kuulinpa nyt sen tarkan prosentinkin, että on 25% todennäköisyys, että knabstrupperit saavat yksivärisen jälkeläisen.

Kerron myöhemmin lisää, kunhan saan niitä kuvia.

3 kommenttia:

SatunnainenKurkkija kirjoitti...

Ooo, bongasin teidät paikallislehdestä... :-)

Barbro kirjoitti...

ONNEA!!!!! Tuo yleisöäänestyksen voitto ei ole yhtään huononpi kuin voitto missään muussakaan sarjassa!!!! Sehän vain osoittaa, että poni osaa ottaa yleisönsä. Voi, kun mulla oisi mahdollisuus ottaa omaan pihaan noita heppoja. Kärrikoulutusta Mánilla ei ole nyt aloitettu, kun on kohta se lähemmäs muutto kuitenkin edessä. Annahan puolestani pusu ja porkkana Reetalle! Hyvä tytöt!

andra kirjoitti...

Mukavaa törmätä blogeihin, joissa on sekä käsitöitä että hevosia :D