2.10.07

edes yhdet sukat

Niin, nämä olen saanut aikaiseksi.

Käväisin toissa lauantaina Lapualla, kun siellä oli Agrimarketissa hevospäivä. Ratsastussukkia ja ensiaputarvikkeita sieltä ostin ja ihailin pihassa talutusratsastusta tarjonnutta shetlanninponia.
Lapualla kun olin, niin piti poiketa samalla JKK-liiverissä. Löysin sieltä punakirjavaa Isoveljeä, jota en muista ennen nähneenikään. Ostaahan sitä piti ja saman tien myös aloittaa sukat vaikka edellisetkin on vielä kesken. Isoveli oli niin joutuisaa neulottavaa, että nämä sukat olivat valmiina jo sunnuntai-iltana.

Viikko sitten maanantaina kävin taas kuntotestissä ja yllättävä tulos oli se, että Reetan kanssa matelulenkkeily on kuin onkin kohottanut mun kuntoani peruskestävyysalueella. Kokonaiskuntoni on silti edelleen välttävällä tasolla ja kuntoilla pitäisi enemmän. Mutta missä välissä sitä muka ehtii? Liikkuvuustestin tulos oli romahtanut keväällisestä. Osittain tiedän sen johtuvan siitä, että kesän on ollut taukoa itämaisessa tanssissa. Käsien nostokokeessa taas vaikutti kipeä olkapää, johon keväällä sain kortisonipiikin, mutta nyt se on taas huonompana.
Ja kun tässä nyt lähes sairaskertomusta jo aloitin, niin kerrottakoon vielä sekin että perjantaina sain ensimmäistä kertaa kunnon hevosen potkun jalkaani. Tai no kunnon ja kunnon, varsa se oli, mutta potku teki tosi kipeää. Ei onneksi kuitenkaan tullut mustelmaa ja turvotusta pahempia seurauksia.

Viime lauantaina olikin sitten se kauan odotettu päivä, kun menin Terhin kanssa Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubin tapaamiseen. Aiheena oli sukat ja olin luvannut Tellulle jo joskus kesällä että tulen silloin. Vaikka tapaaminen oli jo klo 10 ja hiukan kismitti herätä lauantainakin herätykseen, ei paikan päälle saavuttua harmittanut enää yhtään. Tapaaminen oli oikein mukava, väkeä oli sopivasti ja miljöö mitä parhain. Ja tarjoilutkin talon puolesta! Rattoisasti siellä kului muutama tunti ja kesken olevaan sukkaankin sain kantapään tehtyä.

Tapaamisen jälkeen kävimme juuri avatussa Kauhavan Tokmannissa. Löysin sieltä itselleni jo hetken etsimäni jumppatrikoot ja kuinka ollakaan, pari kerää lankaa. En muista ihan varmaksi, onko mulla ollut tätä Karuselli-lankaa ennenkin. Yksi punainen pipo mulla on, joka näyttää tuolta, mutta en ole varma. Ja en osannut nyt päättää otanko sinistä vai punaista, niin otin molemmat. Eipä ne maksaneet kuin 2 euroa kerä.

Ehkä näistä tulee joskus pipoja. Saa nähdä.

Ensi viikonvaihteessa onkin sitten Seinäjoen käsityömessut. Ajattelin ottaa töistä pekkasvapaata perjantain ja mennä messuilemaan jo silloin. Viime vuonna kävin muistaakseni vasta sunnuntaina, ja silloin oli jo moni tavara loppunut. Ja lauantain ruuhkaa vältän jos vaan suinkin voin.

1 kommentti:

Sipi kirjoitti...

Kivat sukat jälleen!
Hyvä kuva Kauhavan tapaamisesta-mullakin Oli kamera mukana, vaan innostuin niin tekemään/opettelemaan sitä Marja-Leenan huivia,että unohdin kuvien ottamisen kokonaan.. käsityömessuille olen kans menossa perjantaina,toivotaan hyviä löytöjä :)