7.10.07

messuterveiset

Käsityömessut tuli sitten nähtyä ja koettua perjantaina. Taktikoin saapumisaikani hyvin enkä joutunut jonottamaan yhtään sisäänpääsyä, kun tulin tunti messujen avaamisen jälkeen. Kolmisen tuntia siellä kiertelin, tapasin ainakin JaanaM:n, Sipin ja Intsun. Kaisakin oli ollut samaan aikaan, mutta eipä satuttu törmäämään. Kaikkea mielenkiintoistahan messuilla oli, mutta melko vähillä ostoksilla selvisin sitten lopulta. En langennut edes ostamaan valolla olevaa virkkauskoukkua... Wetterhoffin silkkivillaa meinasi tarttua mukaan, mutta kun löysin ne aika alkukierroksella, ajattelin palata ostamaan myöhemmin, vaan enpä sitten palannutkaan. Samoin kävi ison pajukorin kanssa. Lopulta ostin sitten vain nämä; vehnänjyviä sisältävän pipityynyn, kortteja (joissa on vuohia ja lampaita!) ja konekirjontalankoja. Vaikka en nyt ole kirjontalankoja pitkään aikaan käyttänytkään, niin nuo olivat niin halpoja etten malttanut jättää ostamatta. Rullat on toki vajaita, jotain jämiä jostain. Olivat 6 rullan pusseissa, 3 euroa pussi. Kokonaiset rullat maksavat jotain 6,50 euroa kappale!


Kun mulla kerran oli koko päivä aikaa, kiertelin sitten samalla Seinäjoella kaupoissa. Anttilasta tein aika hyvät löydöt. Vihdoinkin saappaat jotka menee mulle varresta kiinni! Etsin tuollaisia jo viime talvena mutta kun on paksut pohkeet, niin ei ole sopivia ennen löytynyt. Näissä on varren yläosassa joustinta, siksi nämä sopivat. Ja alekorista löysin farkkuja, joita raahasin sovituskoppiin peräti 8 paria. Kahdet olivat sopivat, ja hintakin oli oikein sopiva, 10 euroa per housut.


Torstai-illalla käytiin lenkkeilemässä ja meni vähän myöhään, ehti tulla pimeä. Isäntä otti sitten tällaisen kuvan.

Eipä olisi pahitteeksi Reetallekin heijastinloimi, nyt sillä on heijastimet riimussa, kaulassa ja kahdessa jalassa. Ja riimunnarun päässä on myös. Mutta kunnon loimi voisi olla parempi. Eipä vaan ainakaan Eurokankaassa ollut neonkeltaista kangasta. Mietinkin että jos ostaisin 4 heijastinliiviä ja niistä kasaisin loimen, voisi tulla halvemmaksikin kun olisi ne leveät heijastinnauhatkin jo mukana.
Tuolla lenkillä otin paljon kuvia ja tein niistä Walk by lande -kansion. Tuli tuollainen mieleen, kun kuulin uudesta Drive by city -harrastuksesta. Enempi kun tulee näissä maalaismaisemissa liikuttua ja tosiaan kävellen. Tuli katsottua itsekin maisemia ihan eri tavalla kun ajatteli miltä ne vois kuvissa näyttää.

Eilen vietin koko päivän tallilla ja illalla kävimme kuuntelemassa elävää musiikkia Orjalaiva -gospeltapahtumassa. Ohjelmassa oli useita kokoonpanoja, mutta meidät houkutteli paikalle Jaakko Löytty, joka oli illan viimeinen esiintyjä. Oli kiva taas kuulla livenä musiikkia jota tulee paljon kuunneltua levyltä. Ja Rytmikorjaamolla oltiin ensimmäistä kertaa, voi olla että sinne pitää mennä joskus uudelleenkin.

Tänäänkin lenkkeiltiin ja isäntä oli jälleen kameran kanssa mukana. Kokeilkaapa näkyykö tämä video. Tuota Bloggerin videolatausta en saanut toimimaan, siksi linkitän sen suoraan kun se kerran netissä jo on.

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kyllä täytyy sanoa että hyvin te näytte Reetan kanssa... Huomattavasti paremmin kuin mikään heijastinkukkanen! ;)

Heh, vahingossa taisin minäkin kuvata walk by landea - räpsin tänään kasan kuvia kun oltiin kävelemässä. Tuli vaan puuhaa muuta ja väsy, niin että ovat vielä blogittamatta.

Barbro kirjoitti...

Olipa kiva videon pätkä. Minäkin tajusin sunnuntai-iltana, miten tärkeää on heijastinliivit. Meitä oli kolme heppojen kanssa metsäretkellä ja yhdellä ei ollut heijastinliivejä. Kun hämärä alkoi tulla, niin ilman heijastimia liikkeellä ollut "katosi näkyvistä"

Unciatim kirjoitti...

Jos saat sen loimen askarreltua, niin laitapa vinkkiä! Miekin voisin tehdä sellasen ite, tulee halvemmaksi kuin ostaa... Ja tuo kuva vaan vahvistaa ajatusta siitä, että lisää heijastimia vaan!!!

maija kirjoitti...

Hyvin näytte pimeässä ja hyvin näkyi teidän video.
Tuttava tilasi heijastavaa kangasta Kangastukusta.
www.kangastukku.com