18.11.07

mukava viikonloppu

Onpas mulla ollut tapahtumarikas ja mukava viikonloppu.
Eilen osallistuin Saarijärvellä järjestetylle poniagilitykurssille. Reetaa meillä ei ollut mukana, mutta sain kokeilla tehtävärataa kurssin vetäjän shettiksellä. Hyvinhän se meni kun oli jo harjoitellut niitä ennenkin. Itse sain paljon vinkkejä esteistä ja isäntä oli mukana ihan sen takia että osaa rakentaa meille omia esteitä.

Tänä aamuna olikin sitten jo pari estettä kokeiltavana ja kerrankin valoisan aikana saatiin kuvattuakin. Kurssilla vaikeimmalta tuntunut tehtävä oli renkaaseen astuminen, eikä se Reetallakaan ihan tuosta vaan suju. Jalat pitää nostaa yksitellen renkaaseen ja sitten pitää seisoa paikallaan 5 sekuntia. Ihan rauhassa Reeta seisoo, mutta ei vielä itse nostanut jalkojaan.

Toinen este oli tällainen puomikuja, sehän oli Reetalle varsin helppo.

Päivän aikana isäntä teki vielä keinulaudankin, mutta sitä testattiin vasta iltahämärissä, joten kuvia siitä ei saatu.

Menneen viikon käsityösaldosta hieman tähän väliin. Eli se Jenga-pipo tuli sitten valmiiksi ja on noissa kuvissa mulla päässäni. Hiukka räväkän värinenhän se on, mutta tuon tallitakin kanssa se sopii ihan kivasti.

No mutta viikonloppuni huippukohta oli kuitenkin tänään, kun sain toteutettua taas yhden haaveeni. Pääsin kärryttelemään ponilla! Ja peräti Seinäjoen raviradalle. :) Olin siis kärryajelutunnilla Seinäjoen poniravikoulussa. Oli tuo ponilla ajelu juuri niin kivaa kuin olin ajatellutkin. Hevosajeluun verrattuna poni on paljon ketterämpi ja kääntymiset on jotenkin helpompi hallita. Sain opastusta valjastukseen ja opastus olikin tarpeen. Pääsysteemeistä obersekki oli mulle ihan uusi, samoin putkuremmiä ja varmuusremmiä (olikohan sen nimi tuo?) en ollut ennen laittanut. Tässä Teppo-poni laitettuna ajelua varten.

2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Tulin vaan sanomaan, hei!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla oli ollut ihan mukavan kuuloinen viikonloppu! Niin meilläkin Päivin kanssa messuilla,varsinkin matkat,arvaa vaan ollaanko naurettu...:D Terkuin Intsu