13.11.07

pipo isännälle


Tuollainen pipo tuli tehtyä, ja ihan tarpeeseen. Isännälle siis tuli tämä, kun yksi pipo on hukassa, yksi puuvillainen sotkeentui maaliin ja alpakkapipo kutittaa niin ettei voi pitää. Tähän ostin langaksi Austermannin Bambou Softia. Lanka ainakin tuntuu pehmeältä, toivottavasti ei siis kutita tämä. Ärsyttävästi taas piti ottaa toisesta kerästä pari metriä, ei siis riittänyt yksi kerä. Mutta ostinkin kaksi, nyt on sitten toinen lähes täysi kerä tähteenä.
Samoinhan mulla jäi aikanaan tähteeksi siitä puuvillapiposta Mandarin Fiestaa lähes täysi kerä, ja meinasinkin nyt vaan ostaa sitä toisen kerän, vaan eipä lankakaupassa ollut sitä. Mutta tämä Bambou Soft on kyllä ihan mukava uusi tuttavuus, ja toivon mukaan pipo on lämminkin, tuon koostumushan on 65% merinovillaa ja 35% bambua.
Tuossa pipossa on 104 silmukkaa ja 4mm pyröpuikolla tein, 2o 2n joustinta ja kavennukset tuosta kuvasta näkyykin.

Nyt on kiire vähän hellittänyt, kun sain sen ratsastusseuran jäsenlehden taiton valmiiksi. Paperista lehteä en ole vielä saanut käsiini, mutta sen mitä näytöltä katsoin, olen ihan tyytyväinen työhöni. Nyt voi sitten keskittyä taas iltaisin vähän muuhunkin kuin vaan koneella istumiseen.

Tänään sain Börjesiltä tilaamani paketin hevostarvikkeita. Tilasin mm. keltaisia muovikartioita Reetan agility-pujottelua varten. Pitihän mun sitten heti saada niitä testata ja rakensin pienen radan pihaan. Laitoin 16 kartiota jonoon, levitin myös pressua maahan ja laitoin yhden pienen hyppyesteenkin. Kartioiden pujottelu sujui oikein hyvin, samoin pressulla kävely. Mutta este tippui joka kerta, johtuen varmaan siitäkin että sijoitin sen vähän huonosti, eikä ollut matkaa ottaa tarpeeksi vauhtia. Kartioista pari meni myös kumoon, mutta se on mielestäni tosi vähän, kun kuitenkin mentiin 3 kertaa tuo 16 kartion jono ees taas. Mutta ei meidän harjoitukset kauaa kestäneet, hyvä jos 10 minuuttia. En viitsi näin aluksi Reetaa kovasti treenauttaa, ettei vaan kyllästy. Viikonloppuna olen menossa poniagilitykurssille, josta saan toivon mukaan vinkkejä uusien esteiden rakentamista varten.

Huomennahan on taas neuletapaaminen. Lintsaan siis itämaisesta tanssista, pakko on jostain tinkiä nyt kun sattuvat samalle päivälle. Kävin ostamassa yhden uuden lankakerän taas, jospa siitä aloittaisi jo jotain joululahjaprojektiakin. Ja se Jenga-pipo on aina vaan kesken... Jotenkin ei vaan nappaa se nyt yhtään.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mm, kuulostaapa tuo Bambou Soft ihanalta! Sitä pitänee kokeilla (siis sitten kun olen saanut edes vähän vanhoja varastoja käytettyä...).

Sipi kirjoitti...

Jaa vai kutittaa se alpakkapipo, kutittaakohan se lanka sitten muutenkin..mulla on jemmassa puseron verran dropsin alpakkaa!
Kiitos muuten niistä langanlopuista joita tapaamisessa sain, niistä syntynee nukeille jotain vaatetta :)