7.11.07

talvikin tulee...

Tässä taas yhdet sukat. Lähes samanlaiset kuin nuo edellisetkin, vain ilman raidoitusta kun tuo oli tuota Isoveli Coloria. Värit meni näissä mielestäni aika mukavasti, ei syntynyt kovin kummallisia kuvioita kuten usein käy.

Taas kävi niin, että kun sain 2 kerää lankaa kulutettua, ostin jo 3 tilalle. :) Ostin nyt siis ensimmäiset Jenga-keräni, hinta oli jotain 3,50 euron paikkeilla, en enää tarkasti muista. Viime syksynähän nämä taisi maksaa 5-6 euroa enkä raaskinut ostaa. Nyt ajattelin pipoa kokeilla, aloitinkin jo. Jotenkin tuntuu vaan kummallisen tönkkö pipo tulevan, lanka on jotenkin jäykkää. No, katsotaan miten käy kunhan saan tuon joskus valmiiksi.

Talvikin tekee tuloaan ja tallin takaovea ei voi pitää pakkasilla auki. Pitäisi keksiä jokin ratkaisu, jolla lämpö pysyisi sisällä, mutta vuohet pääsisivät vapaasti kulkemaan. Ne kuin ei tykkää yhtään olla sateisessa tai tuulisessa ilmassa ulkona. Normaalisti ne ovatkin siis eläneet talvikauden sisällä, ulkoilleet vain satunnaisesti lauhalla ilmalla. Mutta nyt olis tarkoitus, että ulkoilisivat talvellakin enemmän, että olisivat ponille seurana. Isäntä nyt alkuhätiin teki tällaisen vuohenmentävän luukun oveen. Oikeastaan tämä on enempi sen takia, ettei Reeta pääse vuohien karsinaan. Se ahmatti kun huomasi että siellä on vuohilla heinää. Mutta mahtuuhan tuosta luukusta sentään pää sisälle, että voi napsia kaikki heinänkorret joita vuohet lattialle levittelee ja mihin Reeta tuosta ylettyy. Oven edessä on nyt sellainen puhtaaksi syöty puoliympyrä.
Hassu miten ovat niin erilaisia heinänsyöjiä nuo vuohet ja poni. Säähänkin toki suhtautuvat ihan eri tavalla, siinä missä vuohet eivät kastele itseään sateessa vaan singahtavat heti sisälle, poni seisoo tyytyväisenä vaikka minkälaisessa sateessa, eikä viitsi katokseen mennä vaikka niitä olisi tarjolla kaksikin.


Viime torstaina päästiin taas näkemään livenä Seminaarinmäen Mieslaulajia Rytmikorjaamolla. Keikka oli odotetusti tosi hyvä, musiikkin lisäksi lavashow on aina hulvatonta. Valokuvaamisen kannalta oltiin vähän huonossa paikassa ja tuli sitten leikittyä kameran yökuvauksella ja lopputulokset olivat aika omituisia...


Nyt pitäisi istua tietokoneella ihan urakalla, kun mulla on työn alla ratsastusseuran jäsenlehden taittaminen. Jouduin vaihtamaan jo satulatuolinkin normaaliin työtuoliin kun takapuoli puutui. Lehden pitäisi ilmestyi ensi viikolla ja tällä hetkellä taitettuna on ehkä kolmannes jutuista.

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Voi katkeruutta, minäkin haluan Semmareiden konserttiin! Harmillista tämä iltatyöläisyys, se karsii monta kivaa menoa pois.

Jengaa olen katsellut ja useampaan otteeseen käsissäni pyöritellyt, mutta joka kerta se on palannut takaisin myyntilaariin. Tihkoo, kun langasta on suurin osa akryylia. Nyt kai Jengaa pitäisi ostaa, jos meinaa ostaa -- eikös se ole poistuva tuote? Taidan jäädä odottelemaan, millaisen pipon langasta loihdit :).

Barbro kirjoitti...

Samaa inäkin ihmettelen noitten issikoitten kanssa. Mitä hirveämpi keli, sen tyytyväisemmille näyttävät tuulessa ja tuiskussa. Tulee varmaan kotiseutu mieleen.

upa kirjoitti...

Kivat sukat. Sinisten sukkien varren raita on pirteä.
Hauska lukea juttujasi noista eläimistäsi.

TiinaR kirjoitti...

Ihania nuo teidän eläimet :)

Olen tehnyt tänä syksynä tytölleni Jengasta puseron (lanka oli tarjouksessa kolme kerää kympillä) ja kämmekkäät. Ihan kiva lanka. Normaalihinnalla en välttämättä ostaisi. Nyt viimeksi kun ostin niin oli 3.9e/kerä tarjouksessa sellainen petroolinsininen sävy.